Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Gestoofde schorseneren
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, groente, peper, room, schorseneren en zout
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, cognac, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, groente, kippenbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg: