698 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbloembotercitroensapcrème fraîcheeidooiergruyèreknoflookmelknootmuskaatolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeterselieroomsjalotspinazietijmuiwaterwitte peperzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / brunch / lunch uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Kipsalami

Ingrediënten:
dragon, eiwit, gekookte ham, kipfilet, knoflook, lente-uitjes, nootmuskaat, olijfolie, peper, pistachenoten, slablaadje, slagroom, witbroodkruim en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:

Kipterrine met ham en paprikasaus

Ingrediënten:
augurk, droge vermout, eiwit, gekookte ham, kipfilet, kippenbouillonblokje, koffieroom, peper, rode paprika, slagroom, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte / paté/terrine
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Rouleau van parelhoen

Ingrediënten:
boter, eiwit, gedroogde morieljes, madera, parelhoenborstfilet, parelhoenvlees, pistachenoten, slagroom, zout en zwarte peper

Keuken:
Hollands
Soort:
gevogelte
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Karthuizer fazant - faisan en chartreuse

Ingrediënten:
bospeen, boter, crème fraîche, eiwit, fazant, groene kool, haricots verts, kalfsgehakt, kippenbouillon, madeira, meiknol, peper, slagroom en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Surimisoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, crème fraîche, ei, eiwit, laurierblad, nootmuskaat, peper, sjalot, slagroom, surimi, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel
Haal meer recepten op...