Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Gefrituurde kardoens - cardi fritti
- Ingrediënten:
- bloem, citroensap, ei, eiwit, frituurolie, kardoens, olijfolie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch / groente / frituur
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroenrasp, ei, frituurolie, kaneel, knoflook, kristalsuiker, melk, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, poedersuiker, room, slagroom, suiker, ui, vanillesuiker, vruchtensap, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Recept uit Made in Sicily :
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Italiaanse patisserie:
Picknick / brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:
Diner / nagerecht uit Turks kookboek:
Bij de koffie uit Italiaanse patisserie:
Recept uit Ons bakboek:
Bijgerecht / basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Bij de koffie uit Koken voor elke dag:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit 1080 recepten:
Recept van Oh My Dish:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Hét bakboek!:
Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:
Recept van Klein Stukje Dan:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bij de koffie uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / nagerecht uit Moro Londen:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel: