138 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladerdeegbloembotercitroencitroensapcrème fraîchedroge witte wijneidooiergruyèreknoflooklauriermelknootmuskaatolijfoliepeperpeterseliepreisjalotslagroomsuikertijmuiwaterwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Rijstkoekjes met gerookte zalm

Ingrediënten:
bouillon, dressing, eekhoorntjesbrood, ei, eikenbladsla, frituurolie, gemalen rijst, gerookte zalm, olijfolie, radijs, risottorijst, ui, verse bieslook, verse dille, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, witte wijn, zout en zure room

Keuken:
Brits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst / frituur
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home Made winter:

Frittata van boerenkool met spek

Ingrediënten:
boerenkool, ei, gerookte spekblokjes, laurier, parmezaanse kaas, room en witte wijn

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis in de keuken:

Pasta Carbonara

Ingrediënten:
doperwtjes, ei, pittige kaas, gerookte zalm, peper, rauwe ham, room, spek, witte wijn, zachte kruiden en zout

Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Vispaté

Ingrediënten:
broccoli, droge witte wijn, ei, gefileerde vis, koffieroom, zalm en zalmforel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Appeltaart uit bresse

Ingrediënten:
appel, bloem, boter, crème fraîche, droge witte wijn, ei, margarine, melk, erwten, rijst, witte basterdsuiker, vanillesuiker en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Linzenvroutons en kikkerfricassée met ridderzwammen - croutes de lentilles vertes et fricassé de grenouilles aux mousserons

Ingrediënten:
bloem, boter, eiwit, gladde peterselie, kikkers, kippenbouillon, linzen, melk, pimpernel, ridderzwammen, rijstemeel, rookspek, sjalot, slagroom, tarwebloem, tomatenpuree, ui, peper, vleesjus, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Preitaart met rijst

Ingrediënten:
ei, gruyère, kippenbouillon, koffieroom, laurierblad, melk, olijfolie, peper, prei, rijst, rode paprika, tijm, ui, water, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
quiche / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Asperges met viognier

Ingrediënten:
asperge, eiwitpoeder, gekonfijte citroenschil, koffieroom, metilcellulose, mineraalwater, steeneikzaagsel, truffelolie, witte wijn viognier en xantana

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Anne Wilson - Koken met kruiden

Recept uit Koken met kruiden:

Gekruide kippenpastei

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, droge witte wijn, ei, groenten, kip, knoflook, melk, peterselie, room, tijm en waterkers

Soort:
gevogelte
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Het tapas boekje:

Gehaktballetjes in tomatensaus

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, citroensap, ei, gemalen kruidnagel, kalfsgehakt, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, slankroom, tomatenblokjes uit blik, ui, varkensgehakt, verse bladpeterselie, witte peper, witte wijn, zeezout en zoet paprikapoeder

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Sinaasappel-wijncrème

Ingrediënten:
citroensap, droge witte wijn, eidooier, eiwit, gekonfijte sinaasappelschil, gekonfijte vruchten, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, slagroom, suiker en witte gelatine

Keuken:
Europees
Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Bacalao-sigaren

Ingrediënten:
bacalao, bladpeterselie, bloemige aardappel, citroen, ei, filodeeg, fino sherry, gedroogde gezouten kabeljauw, knoflook, laurierblad, olijfolie, slagroom, verse tijm en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Txangurro-ravioli

Ingrediënten:
boter, ei, zoet gerookt paprikapoeder, kippenbouillon, knoflook, krabvlees, kristalsuiker, lasagnevellen, laurierblad, manchego, olijfolie, prei, slagroom, tomaat uit blik, verse bladpeterselie, verse tijm, vieux, visbouillon, witbrood, witte wijn en wortel

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Haal meer recepten op...