Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercitroencitroenraspcitroensapeieidooierfijne kristalsuikergistkaneelmaïzenamelkoliepure chocoladeroomslagroomsuikervanillesuikerwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Kugelhopf

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bloem, eidooier, eiwit, gist, kirsch, melk, poedersuiker, boter, gele rozijnen, gekonfijte sinaasappel en suiker

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Citrustaart Met Gebrande Meringue

Ingrediënten:
citrussap, citrusschil, eidooier, eiwitten, bloem, gecondenseerde melk, gezouten boter, poedersuiker, grof zeezout, kristalsuiker en meringue

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Appel-olijfolietaart met ahornglazuur

Ingrediënten:
ahornsiroop, bakpoeder, bloem, boter, ei, eiwit, fijne kristalsuiker, goudreinet, kaneel, lichte ruwe rietsuiker, olijfolie, poedersuiker, roomkaas, sultana's, vanillestokje, zout en zuiveringszout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Fondant au chocolat et aux noix

Ingrediënten:
bloem, citroen, eidooier, eiwitten, boter, gehakt, honing, kristalsuiker, melkchocolade, pistachenoten, poedersuiker, rietsuiker, slagroom en walnoten

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Mokkataart

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, boter, chocoladekoffieboontjes, eierdooiers, eieren, eiwitten, hazelnoot, hazelnootpoeder, kristalsuiker, oploskoffie, poedersuiker, rum en water

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Quadrille

Ingrediënten:
amandelspijs, bloem, citroenzest, eidooier, eiwit, poedersuiker, roomboter en suiker

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Noorse omelet

Ingrediënten:
bloem, boter, eieren, eiwitten, grand marnier, kristalsuiker, poedersuiker, suiker, vanille-extract, vanille-ijs en water

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Bakboek:

Baisers

Ingrediënten:
amandelschilfers, bloem, bloemsuiker, broyage, eiwitten, ganache en kristalsuiker

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bij de koffie uit 1080 recepten:

polvorones

Ingrediënten:
amandel, bloem, ei, kaneel, kristalsuiker, poedersuiker, reuzel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Desserts nieuwe stijl:

Aardbeientaart

Ingrediënten:
aardbei, bloem, ei, eiwit, kwark, pistachenoten, poedersuiker, suiker en vanille-essence

Soort:
fruit / gebak, koek, taart, pudding / zuivel
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Desserts nieuwe stijl:

Griekse yoghurtvlaai

Ingrediënten:
bloedsinaasappelsap, bloem, bulgaarse yoghurt, cointreau, ei, eiwit, griekse yoghurt, poedersuiker, sinaasappelrasp, suiker en verse vijg

Soort:
fruit / gebak, koek, taart, pudding / zuivel
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / nagerecht uit Elzas:

Kirschsoufflé

Ingrediënten:
bloem, eidooier, eiwit, geklaarde boter, kirsch, melk, poedersuiker en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Diner / nagerecht uit Mediterrane Odyssee:

Natalia's chocolade-ricottataart

Ingrediënten:
bloem, cacaopoeder, ei, eierdooier, fijne kristalsuiker, gezouten boter, marsala, poedersuiker, pure chocolade, ricotta, vanille-essence en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Haal meer recepten op...