Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebloemkoolboterbroodcitroencitroensapeifruitgembergroenteknoflookkruidenolieolijfoliepaprikapeperpeterselierijstspinaziesuikertomaatuivleeswaterwortelzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan lavendel-kokosijs met rode kool

Ingrediënten:
ahornsiroop, bananen, banaan, bessen, blauwe bessen, bramen, dille, fijn zeezout, gedroogde lavendel, groenten, harder, honing, ijs, kamille, kokosmelk, kokosnoot, kokossnippers, kool, lavendel, rode kool, sla, zout en zout

Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:

Griekse Courgette Gevuld Met Orzo

Ingrediënten:
bladpeterselie, griekse yoghurt, groente, ui, olijfolie, orzo, pecorino, pijnboompitten, reuzencourgette, scharrelei, knoflook, versgemalen zwarte peper en zongedroogde tomaten

Keuken:
Grieks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Courgette carpaccio op 3 manieren

Ingrediënten:
agavesiroop, avocado, balsamicoazijn, bonen, carpaccio, citroen, citroensap, courgette, dille, dressing, edelgistvlokken, granaatappelpitten, grapefruit, groente, pijnboompitten, limoen, mango, olijfolie, pompoenpitten, rucola, sinaasappel, sojabonen, knoflook, veldsla, water, witte wijnazijn, zeekraal en 
zout en peper

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Gevulde kool met een vulling van rundvlees en ham

Ingrediënten:
broodkruim, bruine fond, ei, ganzenvet, gekookte ham, groente, knoflook, kookvocht van kool, mager gerookt spek, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, reuzel, rozemarijn, runderbouillon, saus bij gevulde kool, savooiekool, slagroom, tijm, ui, witte kool, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / rundvlees
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:

Gekruid lamsgehakt met tomaat, courgette & aubergine

Ingrediënten:
aubergines, bladpeterselie, courgette, boter, gedroogde munt, gehakt, gemalen piment, groenten, ui, lamsbouillon, lamsgehakt, olijfolie, paprijst, risottorijst, knoflook, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Bouillon met vlees, bloemkool en mie - sop kol kembang

Ingrediënten:
bloemkool, djinten, foelie, gemalen komijn, gemalen koriander, groente, ketoembar, knoflook, kruidnagel, mie, nootmuskaat, runderpoulet, ui, zout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Diner uit Nootje:

Hollandse pistachenotensoep

Ingrediënten:
basilicum, bloemkool, boerenkool, courgette, pistaches, knoflookteen, kokosroom, kruidenbouillon, limoensap, olijfolie, peper, rode ui en zeezout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Recept uit Piri piri & sardientjes:

Groentesoep

Ingrediënten:
aardappel, boerenkool, courgette, olijfolie, snijbiet, spinazie, ui en wortel

Keuken:
Portugees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Groentetempura met chilidipsaus

Ingrediënten:
asperges, aubergine, bakpoeder, bloem, bloemkool, boerenkool, broccoli, ciderazijn, courgette, knoflook, koolzuurhoudend bronwater, koriander, lente-ui, maïzena, paddenstoelen, paprika, rode bessenjam, rode chilipeper, sojasaus, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Fritto misto met bierbeslag

Ingrediënten:
arachideolie, asperge, bakpoeder, bier, bloem, bloemkool, boerenkool, bosui, broccoli, cayennepeper, courgettebloem, druivenpitolie, garnalen, heilbot, inktvis, kabeljauw, koolzaadolie, krab, rijstebloem, sperziebonen, tong, witvis, wodka en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vis
Haal meer recepten op...