48 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembouilloncitroensapdroge witte wijneidooierkalfsbiefstukkalfsfondkalfskoteletkipkippenfondknoflookkruidenlaurierolijfoliepeperpeterseliepreiprovençaalse kruidenrunderbouillonsjalotslagroomuiwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kalfsvlees marengo - veau marengo

Ingrediënten:
bloem, boter, bouquet garni, champignon, citroen, droge witte wijn, gezeefde tomaten, kalfsschouder, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olie, peper, snijpeterselie, ui, verse dragon, verse peterselie, verse tijm, wortel, zilveruitjes en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Kip met bakbanaan

Ingrediënten:
banaan, banaanbeignet, bloem, boter, braadkip, droge witte wijn, gebakken banaan, groene kruiden, kerriepoeder, kippenbouillon, kokospoeder, laurier, peper, rijst bij kip met bakbanaan, room, tijm, ui en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:

Gans uit de oven

Ingrediënten:
gans, geklaarde boter, gevogeltebouillon, kruiden, roostergroente, zetmeel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Goudse-kaassoep

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, extra belegen goudse kaas, kruiden, groene pesto, jonge jenever, kervel, kippenbouillon, lente ui, margarine, melk, nootmuskaat, oud volkorenbrood en peterselie

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Kip Kerrie

Ingrediënten:
allesbinder, ui, kerrie, kipfilet, kippenbouillon, kookroom light, kruiden, marsala, sambal, knoflook, boter en water

Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Kip Kerrie

Ingrediënten:
allesbinder, ui, kerrie, kipfilet, kippenbouillon, kookroom light, kruiden, marsala, sambal, knoflook, boter en water

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pipe rigate met doperwten en ham

Ingrediënten:
boter, diepvrieserwtjes, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, panna da cucina, parmaham, peterselie, pipe rigate, prosciutto crudo, room, kruiden, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Daisy

Recept van Lekker Happen:

Kroketten van asperges

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, broodkruim, eiwitten, hamblokjes, panko, peper, tuinkruiden, witte asperges, witte suiker en zout

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

champignonrisotto

Ingrediënten:
boter, bouillon, champignonhoeden, citroensap, droge witte wijn, gedroogde paddestoelen, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, kruiden, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug

Recept uit The Naked Chef is terug:

Peters lamscurry

Ingrediënten:
boter, bouillon, gember, koriander, kruidenmengsel, lamsbout, limoensap, munt, rode peper, rode ui, tomaat en yoghurt

Soort:
curry

Recept van Mijn Recepten:

Indiase kerrieschotel

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, kipfilet, kokosmelk, koriander, kruidenmix, melk, mosterdzaad, pasta, peper, rode paprika, sperziebonen, tamarinde, uienpoeder en zout

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Recept uit Culinaria Frankrijk:

Vis in ´t pannetje

Ingrediënten:
boter, bouillon, bouquet garni, groenten, kreeft, inktvis, rog, kruiden, witte wijn, zeebarbeel, zeepaling en zeevruchten

Keuken:
Frans
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Foodelicious in Rotterdam (delicatessen) + webshop

Ingrediënten:
bloemen, bouillon, chocolade, droge worst, geklaarde boter, ghee, ham, italiaanse worst, jam, knoflook, kokosnoot, maldon zeezout, olijfolie, paddestoelen, pinda’s, risotto, stokbrood, tomaten, tuinkruiden, vis, vlees, worsten, zeezout en zout