698 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: citroensapeigemberpoedergroentebouillonkipfiletkippenbouillonknoflookkokosmelkkorianderkurkumalente-uilimoenmaïzenaoliepeperplantaardige oliesambal oeleksjalotsojasaussuikerwaterwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit L. Olthuis, Bert Strootman en B. Strootman - Spitsuurkoken - Gezond & Snel

Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:

Gestoomde kip met gember-sesamrijst

Ingrediënten:
avocado, bosui, citroensap, dille, gemberwortel, japanse sojasaus, jasmijnrijst, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, komkommer, mango, olie, paprika, pijnboompitten, rode peper, sesamolie, ui, walnootolie en 
zout en peper

Soort:
gevogelte
Een recept uit Kylie Kwong - Food for thought

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:

Geroerbakte maïs met rode ui en lap cheong

Ingrediënten:
arachideolie, bruine rijstazijn, bruine suiker, doorregen spek, gember, knoflook, lap cheong, lichte sojasaus, maïskolven, rode chilipeper, rode ui, sesamolie, shaoxingwijn, witte peper en zeezout

Keuken:
Chinees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gebakken mosselen met gember - kerang goreng dan djahé

Ingrediënten:
arachideolie, citroen, gemberwortel, ketjap benteng manis, knoflook, limoen, maïzena, mosselen, olie, prei, ui, verse bieslook, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Merijn Tol en Mina Abouzahra - Proef! Oranjebloesem

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Proef! Oranjebloesem:

B'stilla-kippasteitje met zoete ui en amandelen

Ingrediënten:
amandelen, boter, fenegriek, filodeeg, gember, gepekelde citroen, kaneel, kardemom, kippenbouillonblokje, kippenbout, knoflook, koriander, korianderpoeder, olie, peterselie, poedersuiker, saffraan, sinaasappel, suiker en witte ui

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tajine:

Tajine van herfstgroenten (portobellochampignons, shii-take, ui, meiraap, aardappel en pompoen)

Ingrediënten:
gemalen chilipeper, gemalen geelwortel, gemalen kardemom, gemalen koriander, gemberpoeder, groentebouillon, knoflook, koolrabi, meiraap, nootmuskaat, olijfolie, peper, plantaardige olie, pompoen, portobellopaddestoelen, shiitake, ui, vastkokende aardappel, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
tajine / veganistisch / vegetarisch / groente
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Hua ji fan - Kip, gekookt met rijst

Ingrediënten:
arachideolie, donkere sojasaus, droge sherry, gember, kippenbouten, langkorrelrijst, lente-ui, lichte sojasaus, maïsmeel, rijstwijn, sesamolie en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Guizhou lianai doufu - Tofu op de wijze van Guizhou

Ingrediënten:
arachideolie, cayennepeper, donkere sojasaus, frituurolie, gedroogde chilivlokken, gember, koriander, lente-ui, saus voor tofu op de wijze van guizhou, sesamolie, stevige tofu, suiker en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
soja
Een recept uit Kylie Kwong - Food for thought

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:

Omelet met zoet-zure tomatensaus

Ingrediënten:
arachideolie, bruine rijstazijn, bruine suiker, ei, gele kerstomaat, gember, knoflook, lente-ui, plantaardige olie, rode kerstomaat, sesamolie, shaoxingwijn en shoyu

Keuken:
Chinees
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:

Eiernoedels met kip em shii-takes

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, fijne eiernoedels, gember, kipfilet, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, mihoen, mirin, pindaolie, plantaardige olie, sake, sesamolie, shii-take, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Gestoomde kip - Zheng ji

Ingrediënten:
arachideolie, gember, kip, lente-ui, lichte sojasaus, sesamolie, suiker, zeezout en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Haal meer recepten op...