Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Gestoomd varkensvlees met chinese rijstwijn
- Ingrediënten:
- bosui, buikspek, gember, knoflook, lichte sojasaus, rijstwijn, suiker en water
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroensap, ei, gember, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, sesamolie, sjalot, sojasaus, tijm, tomaat, tomatenpuree, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Spis:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Brouw het zelf:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De geur van witte rijst:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Yo Kids:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Alles over kool:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Alles over kool:
Recept uit Keukendagboek 2: