Diner / voorgerecht uit Italië:
Gnocchi di susine - Zoete pruimengnocchi
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, kaneel, kruimige aardappelen, paneermeel, pruimedanten, pruimen en suiker
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, bakpoeder, citroensap, citroenschil, ei, eidooier, fruit, gist, groente, kaas, kaneel, knoflook, meel, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, peper, slagroom, ui, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Italië:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Liever lokaal:
Bij de koffie uit Rijksmuseum kookboek:
Lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Oh My Dish:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Bijgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Brunch / diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / nagerecht uit The big green egg book:
Recept van KeukenLiefde:
Recept van KeukenLiefde:
Recept uit Yo Kids: