Diner / snack of tussendoortje uit Zout, vet, zuur, hitte:
Kofte-kebab
- Ingrediënten:
- gele ui, knoflook, koriander, kurkuma, lamsgehakt, munt, peterselie, saffraan, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Midden-Oosten
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, ei, fruit, gember, kaneel, knoflook, koriander, kruiden, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rijst, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / snack of tussendoortje uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / snack of tussendoortje uit Zout, vet, zuur, hitte:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Recept uit Simpel:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Lunch / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit #watetenwevandaag:
Lunch uit Gevulde deeghapjes:
Recept uit Keukendagboek 2: