95 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: balsamicoazijnbasilicumbotercitroencitroensapcourgetteeifetaknoflookmozzarellaolijfoliepastapeperpeterselierode uirucolaspinazietijmuizout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Paolo Roberto - Pizza & pasta

Recept uit Pizza & pasta:

Pasta Met Kerstomaten En Pesto

Ingrediënten:
basilicum, kaas, kappertjes, kerstomaat, knoflook, knoflook, water, olijfolie, orecchiette, parmezaanse kaas, pasta, peper, pesto, pijnboompitten, zout, strozzapreti, tomaten, zongedroogde tomaten, zongedroogde tomaten op olie, zout en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Spaghetti met gehaktballetjes in tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, cayennepeper, ei, gedroogd pepertje, gehakt, gezeefde tomaten, half-om-halfgehakt, kaas, marjolein, mozzarella, olijfolie, olijfolie, paneermeel, peper en zout, pijnboompitten, spaghetti, knoflook, tomaten, tomatensaus, ui en 
zout en peper

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Smaakvolle romainesla met zeewier

Ingrediënten:
arame bruinwier, basilicum, dulse, rode paprika, groene olijven, kappertjes, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino romano, pijnboompitten, ricotta, rode ui, rode wijnazijn, romainesla, sjalot, wakame, zongedroogde tomaat, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Meditteraan
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Romainesla met zeewier

Ingrediënten:
arame bruinwier, basilicum, dulse, rode paprika, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino romano, pijnboompitten, ricotta, rode wijnazijn, romainesla, wakame, zongedroogde tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Meditteraan
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Romainesla met zeewier en balsamico-azijn

Ingrediënten:
arame bruinwier, balsamicoazijn, basilicum, dulse, rode paprika, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino romano, pijnboompitten, ricotta, romainesla, wakame, zongedroogde tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Meditteraan
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Gevulde kool

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, fijne kristalsuiker, groentebouillon, knoflook, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pijnboompitten, ricotta, vermicellinoedels, water, witte kool, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Gevulde pasta met gemengd groen

Ingrediënten:
broodkruim, ei, extra vierge olijfolie, groene groente, griekse yoghurt, knoflook, marjoraan, parmezaanse kaas, pastadeeg, peper, pijnboompitten, ricotta, tijm, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Ricottagnocchi in aubergine met salieboter

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bloem, boter, citroen, eidooier, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pijnboompitten, ricotta, salie, zout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Heerlijke gerechten om te delen

Diner / hoofdgerecht uit Heerlijke gerechten om te delen:

Pastataart met flespompoen

Ingrediënten:
basilicum, chilivlokken, ei, feta, flespompoen, knoflook, lasagnevellen, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pijnboompitten, ricotta, romatomaten, spinazieblad, verse tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Italiaanse gehaktballetjes met tomatensaus

Ingrediënten:
broodkruim, citroenrasp, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, ricotta, rode wijn, rundergehakt, tomaat, tomaten uit blik, ui, varkensgehakt, venkelzaad, verse basilicum, verse peterselie en verse rozemarijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit  - Libelle Gevulde groenten

Recept uit Libelle Gevulde groenten:

Gevulde courgettebloemen met muntroom

Ingrediënten:
balsamicoazijn, chilipoeder, courgette, courgettebloemen, ei, gedroogde kruiden, gemengde bladsla, honing, kerstomaat, limoen, mosterd, munt, natuuryoghurt, nootmuskaat, olijfolie, oost-indische kers, parmezaanse kaas, pijnboompitten, ricotta, rozemarijn, tijm en zout

Soort:
vegetarisch / groente / zuivel
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kaassalade met portdressing

Ingrediënten:
citroen, kaas, kruidenkaas, notenolie, peper, peren, pijnboompitten, rode port, sjalotje, sla, vetstof, witbrood en zout

Soort:
salade / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Gevuld brood van Ibn Dihqana

Ingrediënten:
amandelen, bladgroenten, brood, kaas, olijven, pijnboompitten, pistachenoten, sikbajvlees, walnoten en zout

Keuken:
Mediterraans / Iraaks
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Radicchio-rolletjes

Ingrediënten:
boter, ei, eidooier, gedroogde tomaat op olie, knoflook, oud witbrood, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pijnappelpitten, radicchioblad en ricotta

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...