537 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbloembotercourgetteeidooierkaasknoflookmelknootmuskaatolijfoliepaneermeelpeperpeterseliericottaroomslagroomspinazietijmtomaatuiwaterzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Schupfnudeln met rucola, rode uien en parmezaan

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, bruine basterdsuiker, eieren, bloem, knoflook, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, rode uien, rucola, zout en vastkokende aardappelen

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Pitabroodjes met ei en spek

Ingrediënten:
bieslook, broodjes, eieren, bieslook, kaas, magere spekreepjes, olijfolie, peper, pita, pita broodjes, room, rucola, sla, spekreepjes, zout en zure room

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pansotti met kruiden en kaas

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, ei, extra vierge olijfolie, knoflook, majoraan, oregano, panna da cucina, parmezaanse kaas, pastadeeg met kruiden, peterselie, ricotta, room, walnoten, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Blini met groente en kaas

Ingrediënten:
asperge, bloem, bloemkool, boter, broccoli, doperwten, druivenpitolie, ei, kaas, maïsolie, melk, paddenstoelen, spinazie, ui, kruiden en zout

Keuken:
Oost-Europees
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Tomatencobbler met topping van kaas

Ingrediënten:
asagio, bakpoeder, bloem, boter, cheddar, ei, gruyère, karnemelk, maïsmeel, maïzena, natriumbicarbonaat, olie, parmezaanse kaas, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch uit De dikke vegetariër:

Wafels met geraspte kaas

Ingrediënten:
bloem, boter, cheddar, druivenpitolie, eidooier, eiwit, emmentaler, karnemelk, maïsolie, melk, monterey jack kaas, parmezaanse kaas, suiker, vanille-extract, yoghurt, zout, zuiveringszout, zure room en zwitserse kaas

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Pasta met erwten- pistachenotenpesto en ei

Ingrediënten:
basilicum, broccoli, chilipoeder, doperwten, eieren, erwtenkiemen, groene asperges, knoflook, limoensap, limoenschil, mafaldine, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, pistachenoten en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Lasagna met drie soorten kaas

Ingrediënten:
bolognese-vleessaus, boter, champignons, ei, lasagnavellen, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, ricotta, runderbouillon, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Haal meer recepten op...