589 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbleekselderijbloembotercourgetteeigedroogde oreganogehaktknoflookkruidenolieparmezaanse kaaspeperpeterselierode paprikasuikertijmtomatenpureeuiwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / lunch / bijgerecht uit Plenty more:

Tomaten-granaatappelsalade

Ingrediënten:
gele cherrytomaatjes, gemalen piment, granaatappel, granaatappelmelasse, knoflook, olijfolie, oreganoblaadjes, rode cherrytomaatjes, rode paprika, rode ui, tijgertomaten, trostomaten, wittewijnazijn en zout

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit J. van der Lee-van der Heijden - AH eetboekenreeks 2 - Pasta

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:

Campagnole met rode saus

Ingrediënten:
bleekselderij, campagnole, droge witte wijn, kip, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, rode ui, tomatenblokjes uit blik, oregano, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Jambalaya met rode kidneybonen

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, cajunkruiden, garnalen, gerookte worst, groene paprika, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, langkorrelrijst, olie, oregano, rode kidneybonen, tijm, tomaat uit blik, tomatenpuree en ui

Keuken:
Cajun / Amerikaans
Soort:
rijst
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Sambal Goreng Tomaat

Ingrediënten:
asem, fruit, garnalen, garnaal, gula djawa, juruk purut, korianderpoeder, knoflook, kruidenmengsel, kunyit, laos, lombok, olie, petehbonen, plantaardige olie, salamblaadjes, salamblad, santen, sereh, citroengras, sjalot, sjalotten, knoflook, tomaten, trassi, tropisch fruit, ui, uien, water, wijn en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit R. Salaman en Martin Brigdale - De Griekse keuken thuis

Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:

Aubergines met gestoofde tomaat

Ingrediënten:
aubergines, gedroogde oregano, knoflook, olijfolie, suiker, tijm, tomaten, tomatenpuree, uien, verse peterselie, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
groente
Een recept uit R. Salaman en Martin Brigdale - De Griekse keuken thuis

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:

Garnalen met tomaat en feta

Ingrediënten:
feta, gedroogde oregano, reuzengarnaal, olijfolie, peterselie, rode paprika, suiker, tomaten, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Kikkererwtensoep met tomaten en brood

Ingrediënten:
basilicum, basilicumpesto, bleekselderij, fijne kristalsuiker, groentebouillon, kikkererwten, laurier, olijfolie, oregano, peterselie, pomodori uit blik, tijm, tomatenpuree, ui, venkel, winterwortel, witte wijn, zout, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Tomaten gevuld met kruiden

Ingrediënten:
kappertjes, knoflook, munt, olijfolie, oregano, panko, peterselie, tomaat, ui, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Tomaat: Pasta all'amatriciana

Ingrediënten:
bacon, basilicum, bruine ui, bucatini, chilivlokken, extra vierge-olijfolie, kinnebakspek, knoflook, oregano, pancetta, parmezaanse kaas, pecorino romano, penne, ricotta salata, rigatoni, rode ui, spaghetti, tomaat, tomaten uit blik, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Gevulde tomaten met rijst

Ingrediënten:
ansjovisfilet, basilicum, knoflook, margarine, munt, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rode chilipeper, rondkorrelrijst, tomaten, ui, water en zout

Keuken:
Mediterraans
Een recept uit Francesca van Berk

Recept van Francesca Kookt!:

Spaghetti met tomaat en ricotta

Ingrediënten:
basilicum, fruit, gedroogde tijm, tomaat, parmezaanse kaas, kaas, knoflook, kruiden, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pasta, peper, ricotta, spaghetti, tijm, tomaat, tomaten, ui, water en zout

Een recept uit Daisy

Recept van Lekker Happen:

Romige tomaten pasta

Ingrediënten:
cherrytomaten, gedroogde oregano, groene tabasco, kookroom, olijfolie, parmezaanse kaas, penne, peper, knoflook, ui en zout

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Bolognese-saus met rode wijn

Ingrediënten:
bleekselderij, kerstomaat, knoflook, olijfolie, oregano, passata, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundergehakt, tomatenpuree, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Zuidelijke rode bonen met varkensvlees

Ingrediënten:
bleekselderij, cayennepeper, ciderazijn, extra vierge olijfolie, hamschijf, kidneybonen, knoflook, laurier, oregano, paprikapoeder, tijm, tomaat in blik, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Mexicaanse soep met tomaten en bonen

Ingrediënten:
gemalen komijn, groene chilipeper, groentebouillon, jalapeñopeper, knoflook, koriander, limoensap, olijfolie, oregano, passata, rode ui, suiker, tomaten, zeezout, zure room, zwarte bonen en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit R. Salaman en Martin Brigdale - De Griekse keuken thuis

Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:

schotel van witte bonen en tomaat

Ingrediënten:
bleekselderij, fasolia gigantes, gedroogde oregano, gedroogde tijm, gladde peterselie, knoflook, kristalsuiker, olijfolie extra vierge, tomatenpuree, tomaten uit blik, uien, water, wortels, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Haal meer recepten op...