262 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbotercourgettefruitgroenteknoflookkruidenolieolijfoliepaprikapeperpeterselierode paprikaspecerijentijmtomatenpureeuivetvleeswaterzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Tomatensaus met gehaktballetjes

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, gehakt, groentebouillon, groentebouillonblokje, knoflook, olijfolie, oregano, sojasaus, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree, tomatensaus, ui, worcestershiresaus en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Ultieme tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, groentebouillon, groentebouillonblokje, knoflook, olijfolie, oregano, sojasaus, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree, tomatensaus, ui, worcestershiresaus en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:

Gnocchi met gestoofde ossenstaart

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, gedroogde rode spaanse peper, gnocchi, jeneverbes, kaneelstokje, olijfolie, oregano, ossenstaart, parmezaanse kaas, prei, salie, tomaat in blik, tomatenpuree, ui, venkelzaad, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Drumsticks cacciatore

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, groene paprika, kipdrumsticks, knoflook, koudgeperste olijfolie, oregano, rode paprika, tijm, tomaten in blik, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Tagliatelle met ragù

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, boter, droge witte wijn, kippenlever, melk, nootmuskaat, oregano, pancetta, parmezaanse kaas, runderbouillon, rundergehakt, tagliatelle, tomaten uit blik, ui, varkensgehakt en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / pasta/noodles
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gemarineerd rundergebraad

Ingrediënten:
bleekselderij, gerookt spek, knoflook, laurier, oregano, peper, peperkorrels, rode wijn, rundergebraad, tomaten, ui, vetstof, wortelen en zout

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Mexicaanse Vleessoep Met Cacao En Bonen

Ingrediënten:
biefstuk, komijnpoeder, olijfolie, oregano, paprikapoeder, sesamzaad, bleekselderij, knoflook, kaneel, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree, tortilla, verse koriander, vleesbouillon, wortel, zout, zure room en zwarte bonen

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Minestronesoep Met Boerenkoolchips Of Gefrituurde Salie

Ingrediënten:
boerenkoolbladeren, cannellinibonen, droge witte wijn, tomaat, gerookt spek, laurierblaadje, kippenbouillon, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pasta, salie, bleekselderij, strozzapreti, knoflook, tomatenpuree, wortel en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Panzanella

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, brood, buffelmozzarella, cherrytomaten, citroensap, courgette, extra vergine olijfolie, knoflook, komkommer, oregano, pecorino, radicchio, rode wijnazijn, romeinse sla, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Groentelasagna

Ingrediënten:
aubergine, bleekselderij, bloem, boter, broccoli, broodkruim, courgette, gele wortel, groentebouillon, knoflook, lasagnevellen, melk, mozzarella, olie, oregano, oude kaas, peper, prei, rode wortel, tijm, tomaat, ui, witte wortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / ovenschotel
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Brunch / lunch uit Nopi:

Varkenspoot met gebakken bonen, gebakken ei en zuurdesembrood

Ingrediënten:
bleekselderij, ei, engels mosterdpoeder, gedroogde chilivlokken, gedroogde oregano, gemalen piment, grof zeezout, knoflook, kruidnagelpoeder, laurier, limabonen, mild gerookt paprikapoeder, olijfolie, peterselie, rozemarijn, runderbouillon, sinaasappelschil, tijm, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, varkenspoot, wortel, zuiveringszout, zuurdesembrood, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kruiden-minestrone

Ingrediënten:
aardappel, andijvie, basilicum, bleekselderij, boerenkool, courgette, gedroogde bonen, groentebouillon, knolraap, marjoraan, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pastinaak, peterselie, rozemarijn, sperziebonen, tomaat uit blik, ui, winterpompoen, wortel, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit J. van der Lee-van der Heijden - AH eetboekenreeks 2 - Pasta

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:

Campagnole met rode saus

Ingrediënten:
bleekselderij, campagnole, droge witte wijn, kip, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, rode ui, tomatenblokjes uit blik, oregano, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lasagne met tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, cayennepeper, champignons, gemalen kaas, tomaat, kaassaus, knoflook, lasagne, marjolein, olie, oregano, peper, rundergehakt, uien, vetstof, wortelen en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Salsa (Ragu) Bolognese - Bolognesesaus

Ingrediënten:
bladselderij, bleekselderij, boter, bouillon, champignons, gedroogde paddestoelen, koffieroom, ontbijtspek, oregano, peper, rauwe ham, rode wijn, rundergehakt, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Risotto met garnalen en feta

Ingrediënten:
arboriorijst, bleekselderij, boter, citroensap, droge witte wijn, feta, groentebouillon, garnaal, knoflook, komkommer, olijfolie, oregano, rode chilipeper, rucola, tomaat in blik, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / risotto / rijst / feestdagen
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:

Gestoofde gekruide lamsschenkel

Ingrediënten:
ansjovis, balsamicoazijn, basilicum, bleekselderij, bloem, droge witte wijn, gedroogde rode peper, knoflook, korianderzaad, lamsschenkel, marjolein, olijfolie, oregano, peterselie, pruimtomaten, rozemarijn, ui en wortel

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Fusilli met tomatensaus

Ingrediënten:
bleekselderij, fusilli, herbes de provence, knoflook, olie, oregano, pecorino, peper, ricotta, spek, tomaten, ui, witte wijn, wortelen en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Volkorenspaghetti met groentemengeling

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bleekselderij, champignons, courgette, gemalen kaas, tomaat, knoflook, laurier, olie, olijfolie, oregano, room, rozemarijn, tomatenpuree, uien, volkorenspaghetti en wortelen

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Spaghetti bolognaise

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, gehakt, tomaat, marjolein, olie, oregano, parmezaanse kaas, peper, rode wijn, sjalot, spaghetti, tijm, tomatenpuree, ui, vetstof, wortelen en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Amelia Wasiliev en Deirdre Rooney - Boerenkool

Lunch uit Boerenkool:

Soep Met Cannellinibonen En Boerenkool

Ingrediënten:
bladpeterselie, cannellinibonen, gedroogde oregano, groentebouillon, ui, olijfolie, palmkoolbladeren, passata, peper, bleekselderij, tijm, tomatenblokjes, wortels en zeezout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Haal meer recepten op...