Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Slapakketjes met gehakt
- Ingrediënten:
- boter, ei, kalfsgehakt, kropsla, nootmuskaat, paneermeel en varkensgehakt
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- kalfsvlees / varkensvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, eidooier, eiwit, frituurolie, frituurvet, geklaarde boter, gelatine, kalfsgehakt, kalfskotelet, kalfslever, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, ui, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman: