532 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercitroensapeilauriernootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierode wijnrunderbouillonrundergehaktsuikertijmtomaattomatenpureeuivleeswaterwortelzeezoutzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Gegrild rundvlees met tomatensalade op geroosterd brood

Ingrediënten:
ashtanur broodjes, cayennepeper, gemalen komijn, gemalen piment, gerookt paprikapoeder, groene peper, kerstomaat, knoflook, koriander, lende, naturel yoghurt, olijfolie, peper, rode wijnazijn, ui en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Filippijnen

Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:

Gestoofd rundvlees met groenten - kari kari

Ingrediënten:
arachideolie, droogkokende rijst, haricots verts, knoflook, laurierblad, mager rundvlees, ossenstaart, peper, pinda, prei, rode spaanse peper, runderstoofvlees, sliertsjalot, sperziebonen, tomaat, ui, verse koriander, verse peterselie, voorjaarsui en zout

Keuken:
Filipijns
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / hoofdgerecht uit De truffel:

Boeuf de Charolles-ribstuk met zwarte truffel

Ingrediënten:
boter, cantharellen, citroensap, druivenpitolie, fleur de sel, kippenbouillon, knoflook, laurier, mergpijp, olijfolie, peper, runderribstuk, schorseneren, sjalot, tijm, zout en zwarte truffel

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Rundvlees met gebakken mihoen - daging sapi dan mihoen

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, djahé, goela djawa, hollandse garnalen, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, mager runderstoofvlees, mager rundvlees, maïzena, mihoen, olie, peper, runderbouillon, sambal oelek, tomaat, ui, verse bieslook, verse garnalen, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vlees / pasta/noodles
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Rundvlees-aardappelstoofpot - boeuf à la gardiane

Ingrediënten:
bildstar aardappel, bouquet garni, dikke rib, knoflook, olijfolie, peper, runderschouder, runderstoofvlees, ui, zout, zuurkoolspek en zwarte olijf

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Haal meer recepten op...