Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Wortelsoep - potage crécy
- Ingrediënten:
- boter, crème fraîche, jonge wortel, langkorrelrijst, prei, slagroom, ui, peper, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, eidooier, groente, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, preiwit, room, sjalot, tijm, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen: