Recept uit Het Beste Uit Frankrijk:
Turbot en papillote
- Ingrediënten:
- courgette, dille, dragon, kervel, olijfolie, pijnboompitten, prei, tarbotfilet, tomaat, venkelknol, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, boter, citroensap, ei, groente, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, paprika, peterselie, rijst, specerijen, spinazie, suiker, tijm, ui, vet, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het Beste Uit Frankrijk:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Bijgerecht uit NAJAT:
Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept uit Het grote vegetarische kookboek:
Recept van Lekker Happen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept van Lekker Happen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken: