Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Visfond
- Ingrediënten:
- champignonafsnijsel, citroensap, forelgraten, forelkoppen, laurier, peperkorrels, prei, ui, water, witte wijn en zout
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouquet garni, citroen, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, gember, groente, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, selderij, sjalot, tijm, tomaat, ui, wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Baru Belanda:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit De worst story:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Duizenden1dag:
Recept van De Hippe Vegetarier: