Diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:
Capuccino van doperwten met basilicum en munt
- Ingrediënten:
- basilicum, boter, doperwten, munt, peper, slagroom en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, kervel, knoflook, melk, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, room, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / lunchgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Recept uit Koken voor elke dag:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Duizenden1dag:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: