97 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideolieeigembergroentegroentebouillonketjap manisknoflookkokosmelklimoenolieolijfoliepaprikapepersesamoliespecerijensuikertaugétofuuiwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Gegrilde Sint-Jakobsmosselen met Thaise koolsalade

Ingrediënten:
cayennepeper, citroengras, djeroek poeroet, gember, knoflook, koriander, rijstnoedels, rijstwijnazijn, rode paprika, savooiekool, sesamolie, sint-jakobsschelp, sojasaus, thaise vissaus, ui, witte wijnazijn, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Thais
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Lunch / lichte maaltijd / lunchgerecht uit Bonen!:

Bouillon met noedels, groente, taugé & garnalen

Ingrediënten:
bouillon, ei, gamba's, gemalen koriander, gembersiroop, groente, ketjap asin, korianderblaadjes, kroepoek, mihoen, sambal, sherry, taugé en zoete chilisaus

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sonja Bakker - Bereik je ideale gewicht !

Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:

Woksoep met Hollandse groenten

Ingrediënten:
bakolie, ei, eiermie, groente, kecap asin, ketoembar, knoflook, peper, rode tabasco, runderbouillon, rundergehakt, trostomaat, ui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / soep/bouillon / pasta/noodles
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Pikante zure miesalade

Ingrediënten:
babymais, groene pepers, lente ui, limoen, pinda, rijstmie, rode paprika, sojasaus, suiker, tomaat en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
salade
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Thaise groentecurry met tahoe

Ingrediënten:
bloemkool, broccoli, champignon, chilisaus, citroengras, galangal, gember, kaffir-limoenblaadjes, kokosmelk, korianderpoeder, lente ui, rode paprika, sesamolie, shiitake, sojasaus, sperziebonen, tahoe, ui, verse koriander en verse pepers

Keuken:
Thais
Soort:
curry / groente
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Kip met cashewnoten

Ingrediënten:
cashewnoten, gedroogde rode peper, kipfilet, knoflook, korianderblaadjes, lente ui, oestersaus, rode paprika, sojasaus en suiker

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nieuw vegetarisch koken:

Gado gado in witlofschuitjes

Ingrediënten:
bosui, donkere sojasaus, komkommer, kwartelei, pindakaas, rodekool, rode paprika, taugé, verse koriander, witlof en zoete chilisaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Geroosterde kip - gai yang

Ingrediënten:
bai pak chee, cognac, gember, groente, kip, knoflook, kokosmelk, kratiem, nam pla, raak pak chee, rijstwijn, sojasaus, thaise vissaus, verse koriander, verse korianderwortel, whisky, witte peper en zout

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:

Tunfisch-Tatar auf Guacamole / Tonijntartaar op guacamole

Ingrediënten:
aziatische vinaigrette, basilicum, basilicumolie, chilipeper, enoki, gele paprika, gember, guacamole, kerriepoeder, knoflook, koriander, kwartelei, lente-ui, limoensap, olijfolie, peper, rode paprika, sojasaus, tomatensaus, tonijn, wasabimayonaise en zeezout

Soort:
vis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroosterde groente op zijn Thais

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, aubergine, cayennepeper, chilipasta, doperwten, druivenpitolie, gele currypasta, groene currypasta, knoflook, kokosmelk, koriander, maïsolie, munt, pindakaas, rode currypasta, rode paprika, sjalot, sojasaus, sperziebonen, thaise basilicum, tomaat, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken rijst, met of zonder ei

Ingrediënten:
arachideolie, basmatirijst, doperwten, ei, gember, knoflook, koriander, lente ui, neutrale olie, pandanrijst, paprika, peper, sesamolie, shaoxingwijn, sherry, sojasaus, tofu, ui, witte rijst, witte wijn, zilvervliesrijst en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Eenvoudig gebakken rijst op z'n Thais

Ingrediënten:
arachideolie, doperwt, ei, gember, knoflook, koriander, lente ui, neutrale olie, paprika, peper, rode currypasta, sesamolie, shaoxingwijn, sojasaus, tofu, ui, witte rijst, zilvervliesrijst en zout

Keuken:
Thais / Chinees
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Eenvoudig gebakken rijst met sla

Ingrediënten:
arachideolie, basmatirijst, bindsla, doperwt, ei, gember, ijsbergsla, knoflook, koriander, lente ui, pandanrijst, paprika, peper, sesamolie, shaoxingwijn, sherry, sojasaus, tofu, ui, water, witte rijst, witte wijn, zilvervliesrijst en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt uit De dikke vegetariër:

Amerikaanse hash van tempé

Ingrediënten:
arachideolie, cayennepeper, chilipeper, chilivlokken, donkere sesamolie, gemberwortel, knoflook, koriander, paprika, peper, rijstazijn, sojasaus, suiker, tempé, ui, vastkokende aardappel en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt uit De dikke vegetariër:

Hash van tempé met kimchi

Ingrediënten:
arachideolie, donkere sesamolie, gemberwortel, kimchi, knoflook, koriander, paprika, peper, rijstazijn, sojasaus, suiker, tempé, ui, vastkokende aardappel en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken rijst met ananas

Ingrediënten:
ananas, arachideolie, basmatirijst, doperwt, ei, gember, groentebouillon, ijswater, ketchup, knoflook, koriander, lente ui, neutrale olie, pandanrijst, paprika, sesamolie, shaoxingwijn, sherry, sojasaus, tofu, tomaten, ui, witte rijst, witte wijn en zilvervliesrijst

Keuken:
Chinees
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Zwarte-bonen-beefburgers

Ingrediënten:
eiernoedels, gember, honing, kippenbouillon, koriander, lente-ui, limoen, olijfolie, paddenstoelen, paksoi, paprika, rode spaanse peper, rundergehakt, sesamzaad, sojasaus, sugarsnaps, waterkastanje in blik en zwartebonensaus

Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Sissende kipfajita's

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bonen, bruine rijst, citroen, feta, gedroogde anchopeper, gedroogde chipotlepeper, kipfilet, komijnzaad, koriander, lente-ui, limoen, olijfolie, paprika, paprikapoeder, rode spaanse peper, rode ui, sojasaus, tomaat, volkorentortillas en yoghurt

Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Bulgurchili

Ingrediënten:
bulgur, champignons, chilipeper, koriander, olijfolie, peper, rode chilipeper, rode kidneybonen, rode paprika, runderbouillonblokje, sojasaus, tijm, tomatensap, ui, zout en zwarte bonen

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Zalm met zwartebonensaus

Ingrediënten:
arachideolie, champignon, gember, groene chilipeper, kippenbouillon, knoflook, koriander, maïskolf, maïzena, paksoi, rijstwijn, rode paprika, sojasaus, sugarsnaps, suiker, taugé, ui, vijfkruidenpoeder, zalm en zwarte bonen

Keuken:
Chinees
Soort:
vis
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Zalm met Koreaanse barbecuesaus

Ingrediënten:
bruine suiker, champignon, donkere sesamolie, gember, groene chilipeper, knoflook, koriander, maïskolf, olie, paksoi, rode paprika, sojasaus, sugarsnaps, taugé, teriyakisaus, ui, vijfkruidenpoeder, zalm en zout

Keuken:
Koreaans
Soort:
vis
Een recept uit Hans Belterman - Filippijnen

Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:

Kip met ham in pindasaus - pipi-an II

Ingrediënten:
annattozaad, arachideolie, kippenbout, knoflook, lichte sojasaus, olie, peper, pindakaas, rauwe ham, rode paprika, rode spaanse peper, tomaat, ui, verse koriander, verse peterselie en zout

Keuken:
Filipijns
Soort:
stoofgerecht / vlees / gevogelte
Haal meer recepten op...