Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Koude abrikozensoep
- Ingrediënten:
- abrikozen, citroenrasp, citroensap, aardappel, kaneelstokje, suiker, water, witte wijn en zure room
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroenschil, crème fraîche, ei, eidooier, eiwit, gelatine, kaneel, kaneelstokje, maïzena, melk, olijfolie, peper, poedersuiker, rum, slagroom, vruchtensap, water, witte wijn, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Speisekammer:
Bij de koffie uit Sweet:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / nagerecht / dessert uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Desserts nieuwe stijl:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Toetjes & desserts:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / nagerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Spice Wise:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Recept uit Mijn Franse keuken: