Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Mosselen met Duitse saus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, eierdooier, mosselen, verse peterselie, witte wijn, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Het tapas boekje:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel: