Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Gebakken gezouten kabeljauw
- Ingrediënten:
- bloem, citroen, citroensap, gezouten kabeljauw, knoflook, laurier en olijfolie
- Keuken:
- Portugees
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, champignon, citroen, droge witte wijn, ei, kerrie, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, olijfolie, peper, peterselie, prei, slagroom, tijm, tong, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwezerik |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Lunch uit Bouillon:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier: