Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Kip-citroensticks
- Ingrediënten:
- bloem, citroen, citroenrasp, citroensap, eiwit, gember, kipfilet, kippenbouillon, maïzena, olie, sherry, sojasaus en suiker
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bladpeterselie, boter, cayennepeper, citroen, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, slagroom, suiker, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella Express:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Recept uit Anatolië:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit Anatolië:
Recept uit Anatolië:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit AH wereldkeukens China:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit Mediterrane Odyssee: