Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Gebraden Chaams hoen
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, kip, knoflook, olijfolie, peper, slagroom, tijm, ui en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- gevogelte / ovenschotel
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, crème fraîche, dille, dragon, droge witte wijn, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, kruiden, laurier, laurierblad, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, rozemarijn, sjalot, slagroom, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: