Recept uit Anatolië:
vTulumba - Ottomaanse donuts
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, ei, griesmeel, maïzena, plantaardige olie en suiker
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- koek en gebak / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, bruine basterdsuiker, citroen, citroenrasp, ei, kaneel, knoflook, komkommer, limoensap, melk, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, poedersuiker, sambal oelek, taugé, ui, vruchtensap, water, witte kool, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Anatolië:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / nagerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Hoe dan?!:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Nigella Express:
Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Patesserie:
Recept van Patesserie:
Diner / nagerecht uit Turks kookboek:
Diner / nagerecht / dessert uit Het kleine fornuis:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken: