146 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloembotercrème fraîcheeigemberpoederhoningkaneelstokjekristalsuikermaïzenamelknootmuskaatpure chocoladerumslagroomsuikervanillesuikervolle melkwateryoghurtzoutzure room
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Tea cakes met lavendel en honing

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, fijne kristalsuiker, gedroogde lavendel, honing, kaneel, lavendelhoning, poedersuiker, taart, zout, zuiveringszout en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home Made winter:

Guinness fruitcake

Ingrediënten:
boter, bruine suiker, citroenschil, ei, gele rozijnen, gemberpoeder, guinness, kaneel, krenten, nootmuskaat, poedersuiker, slagroom, stout, sukade en zelfrijzend bakmeel

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Perentaart met poire williams-vanillesaus

Ingrediënten:
amandelmeel, bladerdeeg, boter, citroen, dessertpeer, eierdooier, fijne kristalsuiker, kaneelstokje, maïzena, poedersuiker, poire williams, rode wijn, slagroom, vanillearoma en witte wijn

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Chocoladeproeverij van amedei

Ingrediënten:
amedei chocolade, bladgelatine, bloem, boter, cacaopoeder, eierdooier, eiwit, fondant, glucosepoeder, honing, kaneel, melk, pijnboompitten, poedersuiker, sinaasappelschil, slagroom, suiker, vanille-ijs, vanillestokje en witte chocolade

Keuken:
Italiaans
Soort:
schuim/mousse/gelei / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / saus / snoep / gebak, koek, taart, pudding / chocolade
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Ontbijt / brunch / diner / lunch / nagerecht uit Plenty more:

Superwentelteefjes

Ingrediënten:
ahornsiroop, boter, briochebrood, ei, fijne kristalsuiker, kaneelstokje, poedersuiker, sinaasappel, slagroom, vanillestokje, volle melk en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Chocoladeboomstam

Ingrediënten:
boter, cacaopoeder, crunchie-reep, double cream, ei, honeycomb, honing, kaneel, kastanjepuree, poedersuiker, pure chocolade, slagroom, suiker, vanillepasta en zelfrijzend bakmeel

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Tea cakes met lavendel en honing

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, fijne kristalsuiker, gedroogde lavendel, honing, kaneel, lavendelhoning, poedersuiker, taart, zout, zuiveringszout en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Simpele strudel - strudel semplice

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, kaneel, melk, paneermeel, pitloze druiven, poedersuiker, room, rozijnen en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:

Mole-chocoladetaart

Ingrediënten:
boter, cacaopoeder, crème fraîche, dulche de leche, ei, gedroogde rode spaanse peper, hazelnoten, kaneel, ketjap manis, korianderzaad, kristalsuiker, kruidnagel, poedersuiker, pure chocolade, sinaasappel en zoet deeg

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Spekkoek - kwee lapis

Ingrediënten:
anijszaad, bloem, boter, dikke kokosmelk, ei, gezouten boter, kaneel, kardemompoeder, koffieroom, kruidnagelpoeder, maïzena, nootmuskaat, poedersuiker, vanillestokje en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Omelet met abrikozen

Ingrediënten:
abrikozen, bloem, boter, crème fraîche, ei, fruit op sap, jam, kaneel, marmelade, poedersuiker, slagroom, suiker, yoghurt, zout en zure room

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Omelet met frambozen

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, ei, frambozen, fruit op sap, jam, kaneel, marmelade, poedersuiker, slagroom, suiker, yoghurt, zout en zure room

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Omelet met kersen

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, ei, fruit op sap, jam, kaneel, kersen, marmelade, poedersuiker, slagroom, suiker, yoghurt, zout en zure room

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Omelet met bosbessen

Ingrediënten:
bloem, bosbessen, boter, crème fraîche, ei, fruit op sap, jam, kaneel, marmelade, poedersuiker, slagroom, suiker, yoghurt, zout en zure room

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Omelet met nectarine

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, ei, fruit op sap, jam, kaneel, marmelade, nectarine, poedersuiker, slagroom, suiker, yoghurt, zout en zure room

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Omelet met perzik

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, ei, fruit op sap, jam, kaneel, marmelade, perzik, poedersuiker, slagroom, suiker, yoghurt, zout en zure room

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Haal meer recepten op...