Diner / voorgerecht uit Het literaire eetboek:
Aspergesoep a la Comtesse
- Ingrediënten:
- bloem, boter, crème fraîche, eidooier, kippenbouillon, nootmuskaat, peper, suiker, volle melk, witte asperge en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, crème fraîche, ei, kip, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, wortel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het literaire eetboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht uit Spaans kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends: