240 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbloemboterbruine basterdsuikercitroensapeifruitgembergroenteknoflookkorianderkruidenolieolijfoliepepersambal oelekuivetvleeswaterwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Ensalada piperada

Ingrediënten:
avocado, extra vergine olijfolie, groene paprika, kerstomaat, knoflook, komkommer, peper, rode uien, rodewijnazijn, suiker en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Rundvleessalade met paddestoelen

Ingrediënten:
biefstuk, gele basterdsuiker, ijsbergsla, kerstomaat, knoflook, komkommer, lente ui, limoen, rode peper, sesamzaad, shiitake, thaise vissaus en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
salade
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Fattoush

Ingrediënten:
bloemkool, bosui, boter, granaatappelsap, granaatappelsiroop, kaneel, kerstomaat, komkommer, olijfolie extra vergine, pitabroodje, platbrood, postelein, rode radijs, rodewijnazijn, suiker, sumak, verse bladpeterselie, verse koriander, verse munt en za'atar

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

worstsalade speciaal

Ingrediënten:
baby-maiskolfjes, boterhamworst, citroenrasp, groene peperkorrels uit pot, komkommer, radijs, selderijzout, sla, sojasaus, suiker, tomaat, zilveruitjes en zure room

Keuken:
Europees
Soort:
salade / vlees
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Avocadosalade met gazpachodressing

Ingrediënten:
avocado, extra vierge-olijfolie, knoflook, kristalsuiker, libanese komkommer, rode paprika, sherryazijn, slamelange en tomaat

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Tomatenbouillon, lobbig

Ingrediënten:
gelatine, groene paprika, knoflook, komkommer, steranijs, suiker, tomaat, vanillestokje, witte wijn, witte wijnazijn en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Gado gado met zelfgemaakte pindasaus

Ingrediënten:
arachideolie, djeroek poeroetblaadjes, eieren, frituurolie, groene asperges, ketjap manis, kokosmelk, komkommer, kroepoek, limoensap, lombok, pinda, palmsuiker, peultjes, pindasaus, rawits, sperziebonen, tahoe, taugé, knoflook, tomaat en tomaten

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Scheermessen en salpicón

Ingrediënten:
chorizo, extra vergine olijfolie, groene paprika, kerstomaat, komkommer, mosselen, olijfolie, paprika, rode chilipeper, rode puntpaprika, rode ui, rodewijnazijn, scheermessen, suiker en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / voorgerecht uit Tomaten:

Klassieke gazpacho

Ingrediënten:
boerenbrood, extra vergine olijfolie, fijne tafelsuiker, gehakt, gele paprika, rode paprika, komkommer, tomaat, rodewijnazijn, sjalot, knoflook, tomatensap en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Geurige vissalade

Ingrediënten:
hete chilisaus, ijsbergsla, knoflookolie, kokosroom, komijnzaad, komkommer, korianderzaad, lente ui, limoen, mango, mul, papaja, pitaja, rode snapper, rode zeebrasem, suiker, tomaat, venkelzaad, verse koriander en verse pepers

Keuken:
Thais
Soort:
salade
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Sojabonenkaas met groenten en sinaasappelen - tahoe lengko dan djeroek manis

Ingrediënten:
ananas, arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, gefruite uitjes, goela djawa, ketjap benteng manis, komkommer, limoensap, pindakaas, sambal badjak, sinaasappel, sojabonenkaas, tahoe, taugé, tomaat, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Indische pannenkoeken

Ingrediënten:
bruine suiker, citroensap, gemalen kurkuma, gember, groene chilipeper, kokosrasp, komkommer, koriander, moong dal, olie, sjalot en tomaat

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegan / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Anne Wilson - Verrassende groentegerechten

Recept uit Verrassende groentegerechten:

Mosterduien

Ingrediënten:
bloemkool, bruine suiker, gemberpoeder, inmaakkruiden, komkommer, korianderzaad, mosterd, rozijnen, tomaat, ui, witte wijnazijn, zout en zwarte peper

Een recept uit Karin Luiten en Harold Pereira - Vega zónder pakjes & zakjes

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:

Thaise parelcouscoussalade

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, gembersiroop, kerstomaat, knoflook, koriander, lente ui, limoen, minikomkommer, munt, parelcouscous, pinda, sesamolie, sojasaus, spaanse peper, voorgerecht en winterpeen

Soort:
vegetarisch
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De zomerkeuken:

Thaise rundvleessalade

Ingrediënten:
biefstuk, entrecote, haasbiefstuk, kerstomaat, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichtbruine basterdsuiker, limoen, milde rode spaanse peper, oestersaus, olijfolie, romeinse sla, sesamzaad, shii-take en vissaus

Soort:
salade / vlees
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Dranken / drinken uit Home made zomer:

Heldere virgin mary

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, komkommer, mierikswortel, mocktail, suiker, tomaten, versgemalen zwarte peper en zout

Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Koude mossel-tomatensoep met verse kruiden

Ingrediënten:
babykomkommer, citroengras, djeroek poeroet, fijne kristalsuiker, kerstomaat, knoflook, korianderbloempjes, mango, mosselen, olijfolie, oost-indische kers blad, peper, postelein, radijsbloemetjes, rammenasbloemen, rijstazijn, tom kha kai van schelpdieren, witte balsamicoazijn en zeeasterbladen

Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Bijgerecht uit De Thaise keuken:

Thaise fruit- en groentesalade

Ingrediënten:
ananas, chilisaus, groene appel, ijsbergsla, kokosroom, komkommer, lente ui, limoen, lychee, mango, ramboetan, sperziebonen, suiker, taugé, thaise vissaus, tomaat en ui

Keuken:
Thais
Soort:
salade
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:

Gazpacho

Ingrediënten:
grof zout, knoflook, komkommer, olijfolie, rodewijnazijn, suiker, tomaat, ui, witbrood en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Thaise chefs salade - yam yai

Ingrediënten:
bai pak chee, chinese sla, ei, knoflook, komkommer, kratiem, limoensap, prik chee fa daeng, rode thaise chilipeper, sla, suiker, tomaat, verse koriander, verse munt en witte ui

Keuken:
Thais
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De verse Spaanse keuken:

Andalusische gazpacho

Ingrediënten:
bladpeterselie, knoflook, komkommer, lichte basterdsuiker, olijfolie extra vergine, rode paprika uit pot, rode ui, rodewijnazijn, tabasco, tomaat, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / brood en broodgerecht / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Koh samui-salade

Ingrediënten:
basilicum, bruine rietsuiker, chilisaus, garnalen, gember, kaffir-limoenblaadjes, kerstomaat, knoflook, komkommer, limoen, munt, pinda's, radijs, rijstnoedels, rode spaanse peper, sesamolie, sesamzaad, tofu, venkel, vissaus, witte kool en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Groenten met chiang mai dipsaus - nam prik ong

Ingrediënten:
bai pak chee, bloemkool, broccoli, knoflook, komkommer, kratiem, lente-ui, nam pla, olie, peultjes, sjalot, suiker, thaise vissaus, tomaat, varkensgehakt, verse koriander, vers limoensap en wortel

Keuken:
Thais
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gekruid rundvlees - krengsengan

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, doorregen runderlappen, garnalenpasta, gemalen zwarte peper, goela djawa, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, lombok rawit, petis oedang, tomaat, ui, voorjaarsui, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch / Javaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Haal meer recepten op...