Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Entrecôte minute
- Ingrediënten:
- entrecotes, grof zeezout, knoflook, laurier, olijfolie, rozemarijn, sjalot en tijm
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- rundvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, gember, koriander, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rundvlees, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Ramen:
Recept uit Keukendagboek 2:
Picknick / lunch / buffet / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Basisrecept uit Casa Moro: