Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Kip in chocoladesaus
- Ingrediënten:
- amandelen, bloem, boter, bruine suiker, cacaopoeder, kaneel, kippenbouillon, olijfolie, rode wijn, rozijnen, tomatenpuree, ui en zure room
- Keuken:
- Mexicaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, appel, azijn, bloem, boter, bruine suiker, jeneverbes, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, port, rode kool, tomatenpuree, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger: