Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Koude kersensoep
- Ingrediënten:
- brandewijn, citroensap, citroenschil, kaneel, kersen, morellen, rode wijn, suiker, witte wijn en zure room
- Keuken:
- Hongaars / Joods
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, boter, brandewijn, citroensap, citroenschil, crème fraîche, droge rode wijn, gember, kaneelstokje, kruidnagel, laurier, maïzena, olie, peer, sinaasappel, sinaasappelschil, slagroom, steranijs, suiker, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / nagerecht uit Koude keuken:
Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:
Drinken uit Zeeuwse pot:
Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Brindisa:
Diner / nagerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Kooktechnieken:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory: