90 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbleekselderijboterbouillonbruine suikerknoflookolieolijfolieoreganopaprikapoederpeperpeterselierode paprikarode wijnazijntijmtomaattomatensausuiwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Gemüse!

Bijgerecht uit Gemüse! :

Gevulde snijbietrolletjes

Ingrediënten:
citroen, gedroogde munt, groentebouillon, komijnpoeder, krenten, paprikapoeder edelsusz, paprikapuree, peterselie, pijnboompitten, risottorijst, snijbietblad, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Balkan
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Groentebiryani met cashewnoten, pompoen en kokos

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, basmatirijst, broodkruim, cashewnoten, doperwten, garam masala, gemalen komijn, gember, groentebouillon, kaneel, kardemonpeulen, kerrie, knoflook, kokosmelk, kokosvlokken, koriander, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pompoen, rode paprika, rozenwater, saffraan, sjalot, sperziebonen, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree en ui

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Groentebiryani met cashewnoten, wortel en munt

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, basmatirijst, bataat, broodkruim, cashewnoten, doperwten, garam masala, gemalen komijn, gember, groentebouillon, kaneel, kardemonpeulen, kerrie, knoflook, kokosmelk, koriander, munt, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rode paprika, rozenwater, saffraan, sjalot, sperziebonen, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree, ui en wortel

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Groentebiryani met cashewnoten, aardappel en gele rozijnen

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, basilicum, basmatirijst, broodkruim, cashewnoten, doperwten, garam masala, gele rozijnen, gemalen komijn, gember, groentebouillon, kaneel, kardemonpeulen, kerrie, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rode paprika, rozenwater, saffraan, sjalot, sperziebonen, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree en ui

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Cannelloni a la Sorrentina

Ingrediënten:
ansjovis in blik, basilicum, droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, lasagnavellen, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, pomodori, ricotta, suiker, ui, zongedroogde tomatenpasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Chili con tempé met zwarte bonen

Ingrediënten:
chilipoeder, chipotlepeper in adobosaus, groentebouillon, honing, knoflook, koriander, olijfolie, peper, radijs, salie, suiker, tempé, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, winterwortel, zout en zwarte bonen

Keuken:
Mexicaans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Groentebiryani met cashewnoten, tomaten en spaanse peper

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, basmatirijst, bataat, broodkruim, cashewnoten, doperwten, garam masala, gemalen komijn, gember, groentebouillon, kaneel, kardemonpeulen, kerrie, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rode paprika, rozenwater, saffraan, sjalot, spaanse peper, sperziebonen, suiker, tomaat, tomaat uit blik, tomatenpuree en ui

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Tomatensoep met gerookte makreel

Ingrediënten:
bieslook, chilivlokken, citroengras, galangawortel, gerookte makreel, groentebouillon, knoflook, palmsuiker, sjalot, tamarinde, thaise vissaus en tomaat

Keuken:
Thais
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Tomatensoep, gepureerd

Ingrediënten:
basilicum, croutons, groentebouillon, olijfolie, peterselie, suiker, tijm, tomaat, tomaat uit blik, tomatenpuree, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Tomatensoep

Ingrediënten:
basilicum, groentebouillon, olijfolie, peterselie, suiker, tijm, tomaat, tomaat uit blik, tomatenpuree, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Tomatensoep

Ingrediënten:
basilicum, bocconcini, fijne kristalsuiker, groentebouillon, kerstomaat, laurierblaadje, olijfolie, boter, romatomaten, bleekselderij, tapenade, knoflook, tomaat, tomatenpuree, uien en wortels

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Tomaten-crème soep

Ingrediënten:
basilicum, boter, groentebouillon, halfvolle room, melk, peterselie, room, suiker, tijm, tomaat, tomaat uit blik, tomatenpuree, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Kikkererwtensoep met tomaten en brood

Ingrediënten:
basilicum, basilicumpesto, bleekselderij, fijne kristalsuiker, groentebouillon, kikkererwten, laurier, olijfolie, oregano, peterselie, pomodori uit blik, tijm, tomatenpuree, ui, venkel, winterwortel, witte wijn, zout, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Orientalische Bouillabaisse mit Kaisergranat / Orientaalse bouillabaisse met langoustine

Ingrediënten:
bleekselderij, champignons, citroenschil, cognac, groentebouillon, knoflook, langoustines, lente-ui, noilly prat, olijfolie, orientaalse kruiden voor heldere soep, poedersuiker, saffraandraadjes, tomaten, tomatenpuree, ui, venkelknol, visfilet, visfond, witte wijn en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Plenty more:

Rokerige polentafrites

Ingrediënten:
bloem, boter, chilivlokken, fijne kristalsuiker, groentebouillon, knoflook, olijfolie, plantaardige olie, romatomaten, scamorza affumicata, snelkookpolenta, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alice Hart en Lisa Linder - Vegalicious

Recept uit Vegalicious:

pikante, zoetzure Vietnamese soep

Ingrediënten:
ananas, arachideolie, bleekselderij, citroengras, groentebouillon, knoflook, kristalsuiker, nuoc mam, okra, sjalot, sojasaus, tamarindepasta, taugé, thaise basilicum en tomaat

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Tomatensaus variatie met augurk

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, knoflookpoeder, kruidenbouillon, laurierblad, oregano, peper, slagroom, suiker, tomatenpuree, ui, wijnazijn, zoetzure augurk en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit  - Gevogelte Zo veelzijdig!

Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:

Kalkoenstoofpotje

Ingrediënten:
balsamicoazijn, chorizo, tomaat, groene bonen, groentebouillon, kalkoenborst, kikkererwten, knoflook, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, peper, pepertje, peterselie, rode paprika, rode wijn, suiker, tijm, tomatenpuree, uien, wortelen en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Perzische keuken: Gevulde aubergines

Ingrediënten:
aubergine, aubergines, bouillon, brood, cayennepeper, dille, extra vergine olijfolie, gedroogde munt, gehakt, peterselie, groentebouillon, aubergine, water, kaneelpoeder, kurkumapoeder, linzen, munt, paprijst, peterselie, puylinzen, rijst, suiker, knoflook, knoflook, tomaten, tomatenblokjes, tomatenpuree, ui, uien, water, olijfolie, zeezout, zonnebloemolie, zout, 
zout en peper en zwarte peper

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:

Tomatensoep & zuurdesmbrood

Ingrediënten:
fijne kristalsuiker, groentebouillon, knoflook, komijnzaad, koriander, olijfolie, tomaat, tomaat uit blik, ui, zout, zuurdesembrood en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

Ruths gevulde puntpaprika's

Ingrediënten:
baharat, basmatirijst, bladpeterselie, dille, gedroogde munt, gemalen kardemomzaad, groentebouillon, lamsgehakt, olijfolie, puntpaprika, suiker, tomaat, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vlees
Haal meer recepten op...