Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouilloncitroensapdroge witte wijneigemberknoflookolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliesjalotsuikertijmtomaattomatenpureewaterwitte wijnwortelzeezoutzonnebloemoliezwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Sperziebonen met kip

Ingrediënten:
garnalen, kipfilet, kippenbouillon, mihoen, oestersaus, olie, peper, rijstvermicelli, sherry, sperziebonen, ui en zout

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Moules frites met garnalenbisque

Ingrediënten:
aardappels, bladpeterselie, chilivlokken, crème fraîche, frituurolie, garnalen, gehakt, kippenbouillon, olijfolie, knoflook, tomatenpuree, ui, mossel, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Indonesische ananasrijst

Ingrediënten:
ananas, arachideolie, citroengras, ham, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, ongezouten pindas, pandanrijst, rode spaanse peper, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Kippilav

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, gedroogde cantharellen, gerookt spek, kippenborst, kippenbouillon, lente-ui, olijfolie, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Hyacint van vis

Ingrediënten:
bosui, gember, kippenbouillon, knoflook, olie, pijnboompitten, rijstwijn, suiker, tomatenpuree, visfilet, witte azijn, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Kreeft met gember

Ingrediënten:
bosui, gember, kippenbouillon, knoflook, kreeft, olie, peper, rijstwijn, suiker, tomatenpuree, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Recept uit Wokken met Ming:

Noedels happy family

Ingrediënten:
asperge, bosui, buikspek, gelakte eend, gember, kantonese noedels, kippenbouillon, knoflook, olie, rijstwijn, scampi, suiker, tomatenpuree, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:

Geschroeide zalmfilets met Singapore-noedels

Ingrediënten:
baby-maiskolfjes, chinese keukenwijn, chinese kool, gedroogde garnalen, gember, kippenbouillon, knoflookolie, koriander, lente-ui, madras currypoeder, sojasaus, suiker, taugé, vermicelli-rijstnoedels, zalmfilet en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Lunch / avondmaal uit Noedels:

Noedels met kippenvleugeltjes

Ingrediënten:
citroensap, donkere sojasaus, gedroogde eiernoedels, gemberwortel, kippenbouillon, kippenvleugels, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, pinda-olie, suiker, tomatenketchup, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Braziliaanse stoofpot van varkensvlees en rijst

Ingrediënten:
citroensap, dikke room, droge witte wijn, groene paprika, jeneverbes, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, mager varkensvlees, maïsolie, parmezaanse kaas, rode spaanse peper, ui, versgemalen zwarte peper, witte langkorrelrijst en zout

Keuken:
Braziliaans / Zuid Amerikaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rijst
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:

Gesmoorde Kip Met Sperziebonen

Ingrediënten:
gehakt, gemalen piment, kaneel, kipfilets, kippenbouillon, olijfolie, sperziebonen, knoflook, tomaten, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:

Peultjes

Ingrediënten:
bloem, buikspek, eierdooier, kippenbouillon, olijfolie, peultjes, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gesmoorde lamsschouder

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, kippenbouillon, olijfolie, ontbeende lamsschouder, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Kalfslever met spek en puy-linzen

Ingrediënten:
balsamicoazijn, gerookte spekreepjes, kalfslever, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, puy-linzen, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zilveruitjes en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans
Soort:
vlees / feestdagen
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kipfilets met paprika's

Ingrediënten:
arachideolie, groene paprika, ketjap benteng manis, kippenborstfilet, kippenbouillon, maïzena, rode paprika, ui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Chicken pie

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, ei, foelie, kipfilet, kippenbouillon, laurier, olie, ui, zelfrijzend bakmeel, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / gevogelte
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Lamsbout met madera - kersensaus

Ingrediënten:
bot, citroen, citroenen, boter, gehakt, kersenjam, kippenbouillon, lamsbout, madera, nieuwe aardappels, olijfolie, sjalot, spinazie, rozemarijn, knoflook, venkelknollen, verse rozemarijn, peper, versgemalen zwarte peper, wittewijnazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:

Varkenspoot en savooiekool

Ingrediënten:
bleekselderij, ciderazijn, citroen-mosterddressing, extra vergine olijfolie, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, kruidnagels, savooiekool, sjalot, steranijspeulen, ui, varkenspoten, witte wijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Recept uit De Marokkaanse keuken:

Knoflook-broodsoep

Ingrediënten:
kippenbouillon, knoflook, olijfolie, oud boerenwit, rodewijnazijn, ui, verse koriander, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Dan dan mian - Kruidige sichuan noedels

Ingrediënten:
arachideolie, chilipeperolie, chinese eiermie, donkere sojasaus, gedroogde eiermie, gember, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, pindakaas, roze peperkorrels, sesampasta, tahin, varkensgehakt en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
noedels
Haal meer recepten op...