56 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterseliebotercitroencitroensapeigroenteknoflookmelkmuntolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspastapeperpeterselierode uisuikertijmuiwaterzonnebloemoliezwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Fritto misto

Ingrediënten:
ananas, appel, banaan, basilcum, bloem, bloemkool, cantharellen, champignons, courgette, ei, gehakt, lever, melk, peterselie, rozemarijn, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / fruit / groente / orgaanvlees
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:

De beste piccalilly

Ingrediënten:
appel, bloem, bloemkool, broccoli, colman's mosterdpoeder, gedroogde oregano, gemalen komijn, groene spaanse peper, kerrieblaadjes, knoflook, koolzaadolie, kurkuma, laurier, mango, mosterdzaad, nootmuskaat, olijfolie, prinsessenbonen, pronkbonen, rode spaanse peper, rode ui, sjalot, suiker, venkel, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Brits
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Picknick / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:

Bloemkoolbeignets met komijn en limoenyoghurt

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, ei, geelwortelpoeder, gemalen komijnzaad, griekse yoghurt, kaneel, knoflook, koriander, limoen, olijfolie, peper, peterselie, sjalotten, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Bloemkooltaart

Ingrediënten:
bakpoeder, basilicum, bloem, bloemkool, boter, ei, geelwortelpoeder, nigellazaad, olijfolie, parmezaanse kaas, rode ui, rozemarijn, wit sesamzaad, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Blini met groente en kaas

Ingrediënten:
asperge, bloem, bloemkool, boter, broccoli, doperwten, druivenpitolie, ei, kaas, maïsolie, melk, paddenstoelen, spinazie, ui, kruiden en zout

Keuken:
Oost-Europees
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Zelf piccalilly maken

Ingrediënten:
augurk, azijn, bloem, bloemkool, dijonmosterd, dille, bloem, gember, groenten, zout, ingelegde groenten, kerrie, kerriepoeder, water, komkommer, koolraap, kruiden, kurkuma, meiknol, mosterd, olie, paprika, pastinaak, peterselie, piccalilly, prei, stamppot, suiker, water, wortel, wortels, zilveruitjes en zonnebloemolie

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

VIDEO: 4 gangen kerstmenu in 2 uur

Ingrediënten:
azijn, basilicum, bloemkool, citroen, crème fraîche, dressing, ei, eieren, filodeeg, flespompoen, bloem, boter, gemalen komijn, gort, griekse yoghurt, ijs, kastanjes, knoflook, komijn, kruiden, kruidensalade, kurkuma, marinade, zout, munt, olie, olijfolie, paddenstoelen, paprikapoeder, parmezaanse kaas, pasta, peren, peterselie, bladpeterselie, pompoen, rietsuiker, rucola, vruchtensap, spruiten, spruitjes, steaks, suiker, knoflook, tijm, bakpoeder, kardemompoeder, ui, water, waterkers en witte wijnazijn

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

13 toevoegingen aan Knapperige meer-in-de-pan van amarant

Ingrediënten:
amandelen, amarant, appel, bakpoeder, bieslook, bladgroente, bloem, cranberry, ei, gedroogde abrikoos, gedroogde kersen, gedroogd fruit, hazelnoot, knoflook, kool, lente ui, melk, mierikswortel, neutrale olie, noten, pecannoot, peper, pindakaas, room, sjalot, slagroom, snijbiet, sojasaus, spinazie, tijm, walnoten, zoete maiskorrels en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Stoofpot van zeeduivel en groenten

Ingrediënten:
bloem, groente, koffieroom, olijfolie, peper, tomatensaus, verse peterselie, visbouillon, witte wijn, zeeduivelfilet en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Bieten met mout en zuring

Ingrediënten:
00-bloem, appelbalsamico, bier, biet, citroensap, dilleolie, donker moutmeel, druivenpitolie, groene appelsap, groente, lievevrouwebedstro, raapzaadolie, sjalot, water, zout en zuring

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Veganistische gefrituurde groente

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, graanmelk, groente, notenmelk, olijfolie, paneermeel, peterselie, sojamelk, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Foie de veau sauté - Gebakken kalfslever

Ingrediënten:
bloem, boter, coulis de tomate, groente, kalfslever, knoflookboter, kruidenboter, mosterdboter, olie, peper, peterselie, sauce à la italienne, sauce brune aux fines herbes, sauce crème à la moutarde, sauce robert, waterkers en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:

Parmigiana di melanzane

Ingrediënten:
aubergines, balsamicoazijn, basilicum, bloem, gedroogde oregano, groente, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree, ui en zout

Soort:
vegetarisch / ovenschotel
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gefrituurde groente anders gepaneerd

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, noten, kokosnootvruchtvlees, graankorrels, groente, grutten, havermout, olijfolie, panko, parmezaanse kaas, peterselie, rijst, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Saffraan-lasagne van geroosterde groente

Ingrediënten:
basilicum, bloem, broccoli, cherrytomaten, chilipeper, courgette, eieren, groente, groenten, harde bloem, rode ui, knoflook, lasagne, water, olijfolie, oregano, paprika, pasta, pastadeeg, peterselie, puntpaprika, saffraan, tomaten, uien, zout en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Koken met kleur: Kruidenkaas flensjes

Ingrediënten:
bakpoeder, beslag, bloem, boursin, eieren, flensjes, granen, groenten, koriander, kruiden, kruidenblaadjes, kruidenkaas, melk, munt, pannenkoeken, peterselie, olie, zout, taart, bakpoeder, volle melk, zonnebloemolie en zout

Haal meer recepten op...