Diner / nagerecht / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Kleffe Klaas
- Ingrediënten:
- bacon, bloem, boter, ei, gedroogde gist, gerookt spek, katenspek, melk, rozijnen, stroop, suiker, gist en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroenrasp, eidooier, eiwit, gedroogde gist, griessuiker, instantgist, kaneel, krenten, kristalsuiker, melk, olie, olijfolie, patentbloem, peper, poedersuiker, rum, sesamzaad, suiker, vanillesuiker, volle melk, water, zonnebloemolie |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Lunch / bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Home made:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De Joodse keuken:
Lunch / bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Ontbijt / brunch / lunch / bij de koffie uit Liever lokaal:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De Joodse keuken:
Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken: