561 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroenraspeieidooiergedroogde gistgriessuikerinstantgistkaneelkrentenkristalsuikermelkoliepatentbloempoedersuikerrumslagroomtarwebloemvanillesuikerwaterwitte basterdsuikerzonnebloemolie
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Spaanse keuken:

driekoningenbrood

Ingrediënten:
amandelschaafsel, boter, brandewijn, citroenrasp, ei, eiwit, gedroogde boon, gekonfijt fruit, melk, ongebleekt meel, oranjebloesemwater, sinaasappelrasp, tafelsuiker, gist, water en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Pastis landais

Ingrediënten:
eieren, bloem, boter, gedroogde gist, kristalsuiker, water, oranjebloesemwater, parelsuiker, rum, tafelzout, vanillestokjes en volle melk

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Beignets à la cannelle

Ingrediënten:
citroenen, eieren, bloem, boter, gedroogde gist, kaneelpoeder, koolzaadolie, kristalsuiker, tafelzout, vanille-extract, vanillestokje en volle melk

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

dps Recipe pic

Ingrediënten:
bloem, boter, gedroogde gist, kristalsuiker, tafelzout en volle melk

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / nagerecht uit Neêrlands roem:

Jan-in-den-zak

Ingrediënten:
bakkersgist, bloem, boter, ei, kaneel, krenten, melk, rozijnen, suiker en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / bijgerecht uit Tomaten:

Tomaten-venkelbroodjes

Ingrediënten:
bloem, eidooier, eieren, fijne tafelsuiker, boter, instantgist, olie, zout, tomatenpuree, venkelzaad en volle melk

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Snack of tussendoortje uit Home Made winter:

Oliebollen

Ingrediënten:
amandelaroma, amandelen, bananen, bloem, ei, gedroogde abrikozen, gedroogde cranberry's, gist, kokos, melk, olie, poedersuiker, suiker, witte chocolade en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Lise Finckenhagen - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

BLINI’S

Ingrediënten:
bieslook, boekweitmeel, boter, citroensap, dille, eieren, frambozen, boter, gehakt, gerookte zalm, poedersuiker, melk, pannenkoeken, rode ui, sjalot, tarwebloem, zout, gist, viskuit, vruchten en zure room

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:

Tomatenblini’s

Ingrediënten:
bieslook, bloem, ei, boter, gehakt, instantgist, parmaham, suiker, zout, tomatenpuree, volle melk en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Ontbijt / lunch uit Het insectenkookboek:

Pannenkoeken

Ingrediënten:
basterdsuiker, buffalo's, ei, gist, havermout, kaneel, keukenstroop, melk, poedersuiker, roomboter, rozijnen, tarwebloem, zonnebloemolie en zout

Soort:
insecten
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:

Hartige insectentaart

Ingrediënten:
basterdsuiker, bloem, boter, ei, gist, kerriepoeder, knoflook, maïzena, meelwormen, melk, olijfolie, oude kaas, prei, rode paprika, slagroom, ui en zout

Soort:
insecten / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Wolfgang Kleinschmidt en Roy Fares - United states of cakes

Recept uit United states of cakes:

Cinnamon Rolls

Ingrediënten:
amandelspijs, ei, boter, boter, poedersuiker, zout, kaneel, kardemompoeder, kristalsuiker, ei, rozijnen, tarwebloem, vanillesuiker, gist en volle melk

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Wolfgang Kleinschmidt en Roy Fares - United states of cakes

Recept uit United states of cakes:

Peanut Butter Donuts

Ingrediënten:
ei, eidooier, boter, gist, poedersuiker, zout, kristalsuiker, pindakaas, plantaardige olie, poedersuiker, pure chocolade, roomkaas, slagroom, tarwebloem en volle melk

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Snack of tussendoortje uit Margriet kookboek:

Poffertjes

Ingrediënten:
bloem, boekweitmeel, boter, gedroogde gist, melk, poedersuiker en zout

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Vlaai

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gedroogde gist, geweekte abrikozen, kersen, melk, pruimen, witte basterdsuiker en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Oliebollen

Ingrediënten:
bloem, ei, gedroogde gist, kaneel, krenten, melk, olie, poedersuiker, rozijnen, sukadesnippers en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Moro Londen:

Tropézienne met pijnpitten en rozenwater

Ingrediënten:
boter, ei, eidooier, gedroogde gist, maïzena, melk, patentbloem, pijnpitten, poedersuiker, rozenwater, slagroom, suiker, vanillestokje, water, witte basterdsuiker en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Ontbijt / bij de koffie uit Culinaria Frankrijk:

Tulband - kouglof

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bloem, boter, eieren, gist, kirsch, melk, rozijnen, suiker en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Ontbijt / bij de koffie uit Culinaria España:

Ensaïmada

Ingrediënten:
bloem, eieren, gist, melk, olijfolie, reuzel, suiker, vet en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / koek en gebak
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:

Eiertaart

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, boter, eierdooier, eieren, instantgist, kristalsuiker, melk en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Dronken kersen

Ingrediënten:
aardappelmeel, bloem, boter, ei, kirsch, kristalsuiker, melk, perzikenjam, poedersuiker, gist, zout en zwarte kersen

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit / koek en gebak
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Basisrecept uit 1080 recepten:

Zoet Frans taartdeeg

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooier, instantgist, kristalsuiker, melk en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
beslag/deeg
Haal meer recepten op...