Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Marinade voor loempiavulling
- Ingrediënten:
- aardappelmeel, lichte sojasaus, medium dry sherry, sesamolie, shaoxingwijn, suiker, water, witte peper en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- marinade
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bakpoeder, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gember, knoflook, koriander, maïzena, melk, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, rijst, sjalot, sojasaus, suiker, tomaat, ui, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Snack of tussendoortje uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Junges Gemüse:
Bijgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit NAJAT:
Basisrecept uit Nachtbrood:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie: