Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: botercitroeneieidooiergedroogde gisthoninginstantgistkaneelknoflookkrentenkristalsuikermelkolieolijfoliepeperpoedersuikersesamzaadsuikeruiwaterzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Ontbijt / brunch uit Brits bakboek:

Devonshire splits

Ingrediënten:
boter, fijne rietsuiker, gist, melk, patentbloem, witte suiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Sirupbrot - Siroopbrood

Ingrediënten:
amerikaans patentbloem, boter, donkere suikerbietensiroop, ei, gist, patentbloem, roggemeel, volle melk en zout

Keuken:
Zweeds / Noord-west-Europees
Soort:
brood en broodgerecht / inmaak / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Vetkoek - lardy cake

Ingrediënten:
boter, bruine suiker, droge gist, eigeel, gekonfijte citrusschil, kaneel, krenten, melk, patentbloem, reuzel, rozijn, water, witte suiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Pompernikkelbrood

Ingrediënten:
donkere stroop, droge gist, ei, honing, karwijzaad, patentbloem, plantaardige olie, roggebloem, tarwebloem, water en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Bagels zonder ei

Ingrediënten:
droge gist, eiwit, patentbloem, plantaardige olie, suiker, water en zout

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Ontbijt / brunch uit Provence:

Zoet kerstbrood - pompe de noël

Ingrediënten:
droge gist, olijfolie, oranjebloesemwater, patentbloem, sinaasappelrasp, suiker, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Courgettebloemenbeignets met mosselen

Ingrediënten:
00-bloem, bier, bloem, courgettebloem, droge gist, frituurolie, mosselen, parmezaanse kaas, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Basisrecept uit BioBudget:

Recept pizzadeeg

Ingrediënten:
bloem, gist, rietsuiker, water en zout

Soort:
pizza / brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Amerikanische Bretzeln - Pretzels

Ingrediënten:
donkere suikerbietensiroop, ei, fleur de sel, gist, grof zeezout, honing, moutsiroop, natron, patentbloem t45, water, zeezoutvlokken en zout

Keuken:
Amerikaans / Noord-west-Europees
Soort:
brood en broodgerecht / inmaak / vegetarisch
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Bagel

Ingrediënten:
ei, gist, honing, maanzaad, moutsiroop, patentbloem, sesamzaad, water en zout

Keuken:
Amerikaans / Noord-west-Europees / Joods
Soort:
brood en broodgerecht / inmaak / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Bagels

Ingrediënten:
droge gist, ei, eiwit, patentbloem, plantaardige olie, suiker, water en zout

Keuken:
Pools / Duits / Amerikaans / Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Basisrecept uit Hoe dan?!:

Pizzadeeg

Ingrediënten:
bloem, droge gist, suiker, gist en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg
Haal meer recepten op...