215 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroeneieiwitgedroogde gisthoninginstantgistkaneelknoflookkrentenkristalsuikermelkolieolijfolieplantaardige oliepoedersuikerrumsesamzaadsuikerzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Pastis landais

Ingrediënten:
eieren, bloem, boter, gedroogde gist, kristalsuiker, water, oranjebloesemwater, parelsuiker, rum, tafelzout, vanillestokjes en volle melk

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Paasfiguren

Ingrediënten:
bloem, ei, gebuild meel, gist, rozijn, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht / feestdagen
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Zoete challe

Ingrediënten:
bloem, droge gist, ei, eidooier, honing, maanzaad, plantaardige olie, rozijnen, sesamzaad, suiker, water en zout

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Ontbijt / bij de koffie uit Brits bakboek:

Hot cross buns

Ingrediënten:
boter, ei, fijne rietsuiker, fijn zeezout, gekonfijte citrusschil, gemalen foelie, gemalen kaneel, gist, koekkruiden, krenten, melk, nootmuskaat, patentbloem, water en witte suiker

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Ontbijt / brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Chelsea buns

Ingrediënten:
boter, ei, fijne rietsuiker, fijne witte suiker, gist, kaneel, krenten, melkjam, patentbloem, suiker, water en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Croissants

Ingrediënten:
witte basterdsuiker, bloem, ei, gist, melk, roomboter, boter en water, koud

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Diner / nagerecht uit De banketbakker:

Baba au rhum

Ingrediënten:
bloem, eidooier, ei, gist, melk, boter, rozijnen, rum, suiker en water

Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Recept uit Nachtbrood:

Brabantse worstenbroodjes

Ingrediënten:
brood, ei, gist, half-om-halfgehakt, margarine, melk, patentbloem, peper, reuzel, volkoren tarwemeel, water, worcestersaus en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht / hartige hapjes
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Recept uit Bakboek:

Sandwiches

Ingrediënten:
bloem, ei, gist, kristalsuiker, vetstof, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / brood en broodgerecht
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Ontbijt uit Culinaria U.S.A.:

Challes

Ingrediënten:
bloem, droge gist, ei, maanzaad, plantenmargarine, polenta, sesamzaad, suiker, water en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Oliebollen

Ingrediënten:
bloem, bloemsuiker, eieren, gist, griessuiker, melk, vanillesuiker, water en zout

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:

Abrikozenkolaches - abricot kolaches

Ingrediënten:
bloem, ei, eidooier, gedroogde abrikoos, gedroogde gist, kaneelpoeder, melk, plantaardige olie, slagroom, suiker, vanille-essence, water en zout

Keuken:
Tsjechisch / Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Turkse pogaca

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gist, water en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Diner / nagerecht uit Turks kookboek:

Şekerpare - Cake met siroop

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, ei, eidooier, gist, hazelnoten, suiker en water

Keuken:
Turks
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Lunch uit Oma's receptenboek:

Poffertjes

Ingrediënten:
bloem, boekweitmeel, ei, gezouten boter, melk, gist, water en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Haal meer recepten op...