446 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroensapdroge witte wijnkippenbouillonknoflooklauriermelknootmuskaatolieolijfoliepeperpeterseliepreiroomsjalottijmtomatenpureevleeswaterwitte wijnzoutzuivel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Vissformatini met groente - sformato di trota salmonata

Ingrediënten:
aardappelmeel, bleekselderij, boter, b-tomaat, courgette, droge witte wijn, eierdooier, peper, prei, saffraan, slagroom, ui, verse bladpeterselie, viskoppen, wortel, worteltjes, zeeforelfilet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / ei/omelet/frittata / groente / vis
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Boekweitpudding met vlees en groenten - kig-ha-farz

Ingrediënten:
basterdsuiker, bleekselderij, boekweitmeel, boter, bouquet garni, buikspek, crème fraîche, ei, groene kool, grof zeezout, klapstuk, korianderzaad, kruidnagel, laurierblad, meiknol, melk, peper, peperkorrel, prei, rozijnen, runderappel, runderstoofvlees, slagroom, sukadestuk, ui, verse peterselie, verse selderij, verse tijm, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groente
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Lente-blanquette

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, eierdooier, groene asperge, lente ui, mager kalfsvlees, margarine, nootmuskaat, salieblaadjes, slagroom, sugar snaps, vleesbouillon, witte wijn en wortel

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:

Spliterwtensoep

Ingrediënten:
hambot, laurier, olijfolie, rookspek, sjalot, slagroom, spliterwten, tijm, witte port en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Bespaar met Jamie:

Dampende chowder met kip

Ingrediënten:
cream crackers, diepvriesmais, gerookte doorregen bacon, kippenkarkas, kipvlees, matzes, ontbijtspek, peterselie, single cream, slagroom, ui en wortel

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Tagliatelle bolognese

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, marjolein, olijfolie, ontbijtspek, oregano, rode wijn, rundergehakt, slagroom, tagliatelle, tomaatblokjes, tomatenpuree, ui, vleesbouillon en wortel

Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Ragout van Bresse-kip

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, arachideolie, courgette, kipfilet, bresse, kippenbouillon, getrokken van bressekarkas, knolselderij, sjalot, slagroom, truffeltapenade zonder ansjovis en kappertjes, witte wijn en wortel

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Groene penne

Ingrediënten:
boter, extra vergine olijfolie, groene olijven, groene paprika, penne rigate, slagroom, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Lunch / buffet / avondmaal uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Kalkoenchowder

Ingrediënten:
cayennepeper, cream crackers, diepvriesmais, gerookte doorregen bacon, kalkoenbraadvet, kalkoenkarkas, kalkoenvlees, matzes, ontbijtspek, peterselie, single cream, slagroom, ui, wortel en zoete aardappel

Soort:
soep/bouillon / gevogelte / feestdagen
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Ossentong in madeirasaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bouquet garni, cornichons, dragon, kappertje, madeira, olijfolie, ossentong, sjalot, slagroom, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

De echte Hollandse tomatensoep

Ingrediënten:
bloem, boter, foelie, groentebouillon, half-om-halfgehakt, laurierblad, margarine, melk, peperkorrels, peterselie, slagroom, soeptomaten, tijm, ui, vermicelli, witbrood, wortel en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Recept uit Jamie's dinners:

Tomatensoep

Ingrediënten:
basilicum, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, rode wijnazijn, slagroom, tomaat, ui en wortel

Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...