Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Kapoen met roomsaus
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, boter, citroen, eidooier, kapoen, knoflook, kruidnagel, slagroom, tijm, ui, wortel, zout en zwarte peper
- Soort:
- wild en gevogelte / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, eidooier, eiwit, groente, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, tijm, vlees, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / tussengerecht uit De truffel:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept van Okoko recepten:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit De kunst van het koken:
Avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis: