Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Veganistische groente-empanada's
- Ingrediënten:
- bakpoeder, bloem, bonen, groente, masa harina, olie en zout
- Keuken:
- Spaans / Midden-Amerikaans / Caraïbisch
- Soort:
- vegan / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bleekselderij, bloemkool, boter, citroen, citroensap, courgette, deeg, ei, groente, kaas, knoflook, melk, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, suiker, ui, water, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek: