Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebloemkoolboterbroodcitroencitroensapcourgetteeifruitgembergroentekaasknoflookkruidenolieolijfoliepaprikapeperpeterselierijstsuikertomaatuivleeswaterwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Tien groenten stoofpot - tom jabchai

Ingrediënten:
bai pak chee, bleekselderij, chinese broccoli, knoflook, kratiem, lente-ui, moeraskool, olie, paksoi, savooiekool, snijbiet, sojasaus, spinazie, suiker, varkenslapjes, verse koriander, water, witte kool, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Thais
Soort:
stoofgerecht / vlees / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gemakkelijke basis bonensla

Ingrediënten:
andijvie, boerenkool, gedroogde bonen, kool, linzen, spinazie, spliterwten, tomaat en vinaigrette

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Lunch / avondmaal uit Thuis in de keuken:

Roerbak Met Sojabonensaus

Ingrediënten:
bakolie, bosui, broccoli, courgette, doperwtjes, edamameboontjes, garnalen, gehakt, groene asperges, hamreepjes, kipfilet, lichte sojasaus, noedels, paksoi, peultjes, prei, raapsteeltjes, spinazie, spruitjes, vissaus, vlees en witte kool

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Bouillon met coquilles, kool en kaffirlimoen

Ingrediënten:
babypaksoi, boter, bimi, citroengras, coquilles, kaffirlimoen, limequat, limonella, mosterdspinazie, olijfolie, peper, radicchio, spruitjes, tom kha kai van schelpdieren, waterkers en zout

Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Indiaase bonensla met gekookte groente

Ingrediënten:
andijvie, arachideolie, boerenkool, citroensap, gember, kikkererwten, kokosmelk, kool, koriander, rijstwijnazijn, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Linzensoep

Ingrediënten:
bleekselderij, bruine linzen, doperwten, gezeefde tomaten, groene linzen, kool, olijfolie, rode paprika, rode ui, spinazie en wortel

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Happy Days met the Naked Chef

Recept uit Happy Days met the Naked Chef:

Mijn favoriete currysaus met vis, kip of groenten

Ingrediënten:
aardappel, bloemkool, bonen, chilipoeder, courgette, curryblaadjes, fenegriekzaad, gember, groene spaanse peper, kipfilet, kokosmelk, koriander, korianderzaad, kurkuma, linzen, mosterdzaad, olijfolie, paksoi, paprika, schelvisfilet, spinazie, tamarindepasta, tamarindesiroop, tomaat, ui, uisnippers en zoete aardappel

Keuken:
Indiaas
Soort:
curry
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:

Snelle limabonen

Ingrediënten:
boter, kerstomaat, kool, limabonen, peper, snijbiet, spinazie, tabasco, wittewijnazijn, zongedroogde tomatenpuree en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Japanse bonensla met gekookte groente

Ingrediënten:
adzukibonen, andijvie, boerenkool, citroensap, druivenpitolie, edamamebonen, kool, maïsolie, nori, rijstwijnazijn, rode ui, sjalot, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Japans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Franse bonensla met gekookte groente

Ingrediënten:
andijvie, boerenkool, citroensap, dragon, flageoletbonen, kool, olijfolie, puy-linzen, sherry-azijn, sjalot, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Chinese bonensla met gekookte groente

Ingrediënten:
andijvie, boerenkool, chinese zwarte azijn, citroensap, donkere sesamolie, druivenpitolie, gember, knoflook, kool, lente-ui, maïsolie, mungbonen, rijstwijnazijn, sjalot, sojabonen, sojasaus, spinazie en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Griekse bonensla met gekookte groente

Ingrediënten:
andijvie, boerenkool, citroensap, favabonen, gigantebonen, knoflook, kool, munt, olijfolie, rode ui, sjalot, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Lunch / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Rundergehaktsalade - laab nuea

Ingrediënten:
bai pak chee, chinese sla, galangapoeder, gemalen rode thaise chilipeper, groente, kha pon, kleefrijst, kool, kousenband, lente-ui, limoensap, moeraskool, nam pla, prik khee noo pon, rundergehakt, sjalot, spinazie, thaise vissaus, verse basilicum, verse koriander en verse munt

Keuken:
Thais
Soort:
salade / vlees
Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Mee goreng - Gebakken Indiase mie

Ingrediënten:
chinese selderijblad, garnalenpasta, gedroogde pepers, gele mie, groene peper, harde tahoe, kipfilet, kleine gepelde garnalen, knoflook, kool, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoen, olie, rode peper, sjalot, spinazie, taugé en zout

Keuken:
Chinees / Maleisisch
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Italiaanse bonensla met gekookte groente

Ingrediënten:
andijvie, basilicum, boerenkool, cannellinibonen, citroensap, cranberrybonen, knoflook, kool, olijfolie, peterselie, rode ui, rode wijnazijn, rozemarijn, sjalot, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Indonesische keuken: urab sayuran salade

Ingrediënten:
aubergine, chilisaus, dressing, gebakken uitjes, gehakt, gember, knoflook, kokosnoot, kool, palmsuiker, rode chilipeper, rode chilipepers, sambal, sjalot, sperziebonen, spinazie, tamarindepasta, taugé, zonnebloemolie en zwarte peper

Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Blancheren: bladgroenten

Ingrediënten:
bietenloof, bladgroente, bladkool, boerenkool, bruine ui, cavolo nero, groente, krenten, paksoi, pijnboompitjes, saffraan en snijbiet

Keuken:
Internationaal
Soort:
groente
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Voedsel van de toekomst

Ingrediënten:
alfalfa, amaranth, bieten, bladgroenten, boekweit, boerenkool, bouillon, broodjes, eikhaas, eiwit, eiwitten, enoki, gierst, graan, granen, groenten, hennepzaad, kiemen, kiemgroenten, kikkererwten, laver zeewier, lijnzaad, linzen, maïs, melkzwam, mungbonen, natrium, nierbonen, noten, noten, paddenstoelen, paksoi, peulvruchten, quinoa, raapstelen, rode kool, schorseneer, sesamzaadjes, snijbiet, sojabonen, spelt, spinazie, tuinbonen, vlees, wakame, walnoten, water, waterkers, wilde rijst en witte rammenas

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Indonesische keuken: gado gado

Ingrediënten:
bonen, chilipasta, citroengras, eieren, groenten, zout, ketjap manis, knoflookpasta, kool, limoensap, palmsuiker, pinda, pindasaus, sjalot, sperziebonen, spinazie, taugé, taugé, tempeh, tofu, water en zonnebloemolie

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Gado Gado - Groentesalade met pindasaus

Ingrediënten:
aardappel, asem, bruine suiker, chilipeper, citroensap, ei, gefruite uitjes, komkommer, kool, olie, pindakaas, sambal, spinazie, tahoe, taugé, trassi, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch / Maleisisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Vers van de Pers #2

Ingrediënten:
avocado, boerenkool, dressing, gerst, groene groente, komkommer, koriander, kruiden, omelet, paksoi, paprika, quinoa, rettich, sojabonen, sojasaus, specerijen, spitskool, surimi, wasabi, zalm en zoet fruit

Haal meer recepten op...