Recept uit L'Art de la table:
Eendenborst met portsaus en pastinaakpuree
- Ingrediënten:
- boter, kippenbouillon, olijfolie, pastinaken, port, rode pruimen, rode wijn, runderbouillon, sjalot, tijm, knoflook, tijm, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, droge witte wijn, gember, knoflook, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode paprika, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Recept uit De Urban Cook:
Bijgerecht uit The naked chef:
Avondmaal uit Fresh en light:
Recept uit Sous vide:
Lunch / bijgerecht uit Boerenkool:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wereldbroodjes:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Boerenkool: