41 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembouilloncitroenknoflookknolselderijlauriermaïzenaolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirozemarijnrundergehaktsaliesjalottijmtomatenpureeuiwijnzeezoutzoutzwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner uit Rijksmuseum kookboek:

Hazenpeper

Ingrediënten:
boter, bouillon, cranberry, hazenbout, jeneverbes, kruidnagel, laurierblad, milde azijn, ontbijtkoek, peper, pruimen, rode wijn, sleedoornbessen, spekblokjes, suiker, ui, venkel, verjus, zilverui, vossenbessen, wijnazijn en wortel

Keuken:
Nederlands
Soort:
wild
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gebratene Taubenpastete mit Feigen-Birnen-Salat - Pastei van gebraden duif met vijgen-perensalade

Ingrediënten:
boter, duiven, geklaarde boter, jeneverbessen, kippenbouillon, knolselderij, korianderzaad, laurier, maïzena, olie, pasteivulling, pimentkorrels, poedersuiker, rode wijn, strudeldeeg, tomatenpuree, ui, vijgen-perensalade, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
gevogelte
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Geschmorte Rinderschulter mit Granatapfel-Mandel-Sauce / Gesmoorde runderschouder met granaatappel-amandelsaus

Ingrediënten:
boter, brandewijn, citroenschil, gember, geroosterde amandelsnippers, jeneverbessen, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, laurier, mild chilipoeder, olie, pimentkorrels, poedersuiker, rode wijn, sinaasappelschil, tomatenpuree, ui, uitgebeende runderschouder, wortel, zout, zure granaatappelsiroop en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
rundvlees
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Risotto met saffraan en spinazie

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, bouillon, carnaroli rijst, droge witte wijn, groente, ui, kaas, knoflook, olijfolie, pecorino, rijst, saffraan, spinazie, ui, spinazie, wijn en witte wijn

Een recept uit Willemijn

Recept van What's that smell:

Coq au vin mét verrassend wijnadvies

Ingrediënten:
kippenbouillon, peterselie, gedroogde rozemarijn, gedroogde tijm, champignon, boter, spekblokjes, zilverui, kip, laurierblaadjes, 
zout en peper, rode wijn, sjalotjes, knoflook en winterwortel

Een recept uit Daisy

Recept van Lekker Happen:

Coq au vin

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, kippendijfilet, kippenbouillon, peper, rode wijn, spekreepjes, bleekselderij, tijm, knoflook, water, wortels, zilveruitjes en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Veggie Roadtrip: Hof Van Cleve In Kruishoutem België

Ingrediënten:
appel, artisjok, aubergine, baguette, basilicum, boerenboter, bouillon, champagne, chocolade, chutney, eidooier, framboos, geitenkaas, groenten, grof zeezout, komkommer, koriander, lavas, lente-ui, look, mango, miso, noedels, olijf, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pinda’s, puntpaprika, quinoa, rode biet, roggebrood, rozenwater, rucola, sluimererwten, spitskool, tapenade, tomaat, truffel, vlierbloesem, wijn, zoetzuur en zout