Recept uit Smaak van china:
Chao lajiao - Geroerbakte hele paprika's
- Ingrediënten:
- arachideolie, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, paprika, suiker en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, donkere sojasaus, droge sherry, gember, kokosmelk, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olijfolie, peper, rijstwijn, sesamolie, sjalot, sojasaus, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Smaak van china:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit Tajine:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De Smaakbijbel:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit de snelle keuken: