Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercitroencitroenraspcitroensapeieiwitgistkaneelmaïzenamelkoliepure chocoladeroomslagroomsuikervanillesuikerwaterzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Mango-citroengrastaart met kokos

Ingrediënten:
blaadjes witte gelatine, bloem, boter, citroengras, eierdooier, fijne kristalsuiker, kokos, mango, poedersuiker en slagroom

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Mokkataart - moka

Ingrediënten:
bigarreaux, bloem, boter, citroenrasp, cognac, ei, eierdooier, fijne kristalsuiker, geblancheerde amandelen, koffie en poedersuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Citroentaart

Ingrediënten:
amalfi-citroen, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, eierdooier, fijne kristalsuiker en poedersuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Lange vingers

Ingrediënten:
00-bloem, ei, fijne kristalsuiker, kristalsuiker, poedersuiker en vanillesuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Mokkataart

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, boter, chocoladekoffieboontjes, eierdooiers, eieren, eiwitten, hazelnoot, hazelnootpoeder, kristalsuiker, oploskoffie, poedersuiker, rum en water

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Paris-Brest

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bloem, boter, eierdooier, eieren, kristalsuiker, maïzena, melk, poedersuiker, suikeramandelen in poedervorm, water en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Linzertaart met frambozen en chocolade

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cacaopoeder, eierdooier, fijne kristalsuiker, frambozen, hazelnoot, kaneel, maïzena, nootmuskaat, poedersuiker, slagroom en vanille-ijs

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Millefeuille

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, bosvruchten, citroenrasp, eierdooier, fijne kristalsuiker, chocoladefondant, halfvolle melk, poedersuiker, rietsuiker, room, sinaasappelrasp en vanillestokje

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Citrustaart Met Gebrande Meringue

Ingrediënten:
citrussap, citrusschil, eidooier, eiwitten, bloem, gecondenseerde melk, gezouten boter, poedersuiker, grof zeezout, kristalsuiker en meringue

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:

Open aardbeientaart

Ingrediënten:
aardbeien, bloem, citroenrasp, eidooier, melk, poedersuiker, suiker, vanillesuiker en zoet taartdeeg

Keuken:
Hollands
Soort:
fruit / koek en gebak
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Elseviers culinaire atlas:

Faworki-koekjes

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, eidooier, koffieroom, poedersuiker, rum, spekvet en suiker

Keuken:
Pools
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Recept uit Elzas:

Christollen - Kerststol

Ingrediënten:
amandelen, bakkersgist, boter, citroenrasp, eidooier, fijne kristalsuiker, gekonfijte citroenschil, gekonfijte sinaasappelschil, hazelnoten, melk, patentbloem, poedersuiker, rozijnen en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Fondant au chocolat et aux noix

Ingrediënten:
bloem, citroen, eidooier, eiwitten, boter, gehakt, honing, kristalsuiker, melkchocolade, pistachenoten, poedersuiker, rietsuiker, slagroom en walnoten

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Karameltaartjes - tartelette al caramello

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eierdooier, eiwit, fijne kristalsuiker, poedersuiker, room, vloeibare honing en walnoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Tunesisch amandel-biscuitgebak

Ingrediënten:
amandel-essence, blanke amandelen, bloem, ei, eidooier, oranjebloesemwater, poedersuiker en suiker

Keuken:
Portugees / Noord-Afrikaans / Sefardisch / Joods / Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bij de koffie uit 1080 recepten:

polvorones

Ingrediënten:
amandel, bloem, ei, kaneel, kristalsuiker, poedersuiker, reuzel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Eierkoeken

Ingrediënten:
alkali, bloem, bloemsuiker, boterroom, citroenrasp, eierdooier, eieren en kristalsuiker

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak / beslag/deeg
Haal meer recepten op...